/
05-03-2007, 11:04
Artvin'imizden Karagöl manzaraları
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
(En son düzenleme: 09-03-2007, 11:33 EşkiyA.)
.
/
05-03-2007, 11:53
RE: Artvin'imizden Karagöl manzaraları
Eline sağlık çok güzel bir paylaşım yapmışsın. Ben dünyada 27 Ülkeyi gezdim, Türkiye kadar farklı güzellikleri bir arada sunan; hem kültürel, hem tarihi, hemde jeopolitik güzelliği bir arada bulunduran başka bir ülke yok., ama ne yazık ki bunların kıymetini bilemiyoruz. İnsanlarımız yapancı hayranlığıyla kendi ülkesini tanımazken yurt dışına tatile gidiyor.
.
/
05-03-2007, 12:23
{EDITOR=<DIV>boncuk yanına benıde alsana çırak olarak ne olur yaa bende gezmek istiyorummm
</DIV><DIV> </DIV><DIV>olur muu.</DIV><DIV> </DIV><DIV>emeğine sağlık arkadaşım güzel bir paylaşım </DIV>EDITOR}
.
/
05-03-2007, 12:26
{EDITOR=<DIV>wallahi boncuk böyle 27 ülkeden falan bahsedince insanı acayip bir gezme hevesi sarıyor.sizde indirip seyrettiğiniz için ben tşk ederim.</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.