[CENTER][SIZE=2]
[/SIZE][CENTER][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][LEFT]Perssultanı iki adamı ölüme mahkum etmişti.Sultanın atını ne kadarsevdiğini bilen adamlardan bir tanesi hayatını bağışlarsa ,bir yıliçinde ata uçmayı öğretebileceğini söyledi.
Kendini dünyadaki tek uçanata binerken hayal eden sultan bunu kabul etti.
Diğer adaminanmayan gözlerle arkadaşına baktı.:
”Atların uçamadığınıbiliyorsun.Nasıl olup da böyle delice bir fikirle çıkabildinortaya?Yalnızca kaçınılmazı geciktiriyorsun o kadar.”
“Pekdeğil”dedi birinci mahkum.
”Kendime dört özgürlük şansıveriyorum.
Birincisi sultan bu yıl ölebilir.
İkincisi ben ölebilirim.
Atölebilir.
Ve dördüncüsü...belki ata uçmayı öğretebilirim..! [CENTER][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=4]Umutlarınızın hiç tükenmemesi dileğiyle..[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/CENTER][SIZE=2]
[/SIZE]
![[Resim: angel.jpg]](http://www.yagmurdamlasi.net/resimler/angel.jpg)
[/SIZE][CENTER][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][LEFT]Perssultanı iki adamı ölüme mahkum etmişti.Sultanın atını ne kadarsevdiğini bilen adamlardan bir tanesi hayatını bağışlarsa ,bir yıliçinde ata uçmayı öğretebileceğini söyledi.
Kendini dünyadaki tek uçanata binerken hayal eden sultan bunu kabul etti.
Diğer adaminanmayan gözlerle arkadaşına baktı.:
”Atların uçamadığınıbiliyorsun.Nasıl olup da böyle delice bir fikirle çıkabildinortaya?Yalnızca kaçınılmazı geciktiriyorsun o kadar.”
“Pekdeğil”dedi birinci mahkum.
”Kendime dört özgürlük şansıveriyorum.
Birincisi sultan bu yıl ölebilir.
İkincisi ben ölebilirim.
Atölebilir.
Ve dördüncüsü...belki ata uçmayı öğretebilirim..! [CENTER][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=2]
![[Resim: horse.gif]](http://www.yagmurdamlasi.net/resimler/horse.gif)
[/SIZE][/SIZE][CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=4]Umutlarınızın hiç tükenmemesi dileğiyle..[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/CENTER][SIZE=2]
[/SIZE]
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.