Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
derler ki insan hayatta neyi kınarsa...
Konuyu Değerlendir
  • 17 Oy - 2.59 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 109

derler ki insan hayatta neyi kınarsa ölmeden o şey başına muhakkak gelir.şimdi bu sözün doğruluğunu test edelim ve bakalım ömrümüz boyunca en çok kınadığımız hangi şey başımıza geldi?
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 130

yaa o zaman ben kimi kınadımda bu geldi başıma [okul] Smiley
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 109

bence bişeyi kınamk için önce onu görmen gerek oysa sen hiç görmrmiştin dimi
anlıycan senin ki tamamen tevafukSmiley
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 1,019

Kınama değil ama aklımdan geçen şeylerle mutlaka karşılaşıyorum...
en basiti msl, bilgisayarda bir hatayı merak ediyorum böyle birşey olabilir mi diye ve bir kaç gün sonra o hata ile karşılaşıyorum. bu düşünceler yüzünden kaç defa bilgisayarım çöktüSmiley (29)
hatta şuan bu bilgisayarda çökmüştü ve vista kurdum. vistada kullanmam gereken programları çalıştırmadıgı için tekrar xp kuracagım birazdan
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 215

ya benim başıma çok gelir onun için başkalarını eleştirmemek yorum yapmamak için çok çaba harcıyorum.
örneğin öss ye bi kaç yıl hazırlanıp kazanamayanları en azından yerleşemeyenleri çok eleştirirdim bu kadar aptallık olurmu derdim, zaman geçti benim öss yıllarıma geldi 3 yıl girip her yıl 340 üzerinde puan almama rağmen yanlış tercihten,ailevi nedenlerden,ve devletin meslek liselerine uyguladığı puan sisteminden kala kala açık öğrt.e kaldım ve kandimi üniv. sınavı yüzünden kendimi o eleştirdiklerim gibi hissetmeme neden oldu
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.
Konu: 215

ayrıca tşkrler çok güzel bi konu açmışsın
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.
Konu: 67

ya ben genelde neyi yapmam desem yada yapmaktan korksan yapıom yani bu konuda berbat bi durumdayım....
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.