[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
(En son düzenleme: 02-12-2007, 20:00 S_MecnuN.) .
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] (En son düzenleme: 02-12-2007, 20:00 S_MecnuN.) .
canım video görünmüyo bence heyecanla bakacaktım
[COLOR=#000000] .
[FLASH=425,350]http://www.youtube.com/v/rKMMJcH8SMA[/FLASH]
EKLEDİĞİN ŞARKI BU MU CANIM [COLOR=#000000] (En son düzenleme: 02-12-2007, 20:00 S_MecnuN.) .
emeğine sağlık
____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) .
UY UY BU NE AŞK ENİŞTE
YÜREGİNE SAGLIK . İnCi.TaNeM demiş ki:UY UY BU NE AŞK ENİŞTE sağol baldız seninde kulaklarına saglık [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
eline sağlık ama ben dinleyemiyorum ses yok benim bilgisayarda
Kan damladı ve kök saldı kayada,
Sildik kanı kılıçlardan ince beyaz yenlerimize, Artık silahımız kalmadığında Kaburgalarımızdan birini çıkaracağız Ve bir kılıç yapacağız ondan. CEVAHİR SİPAHİ .
eline sağlık canım çok güzel benden de sana gelsin
[COLOR=#000000] . M_Leyla demiş ki:eline sağlık canım çok güzel benden de sana gelsin sagol canım [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . |