Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ÖMRÜMÜN KALANI
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 2.74 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 723

Biz şimdinin adamıyız

"Biz şimdinin adamıyız"diyerek sıvazlıyoruz sırtımızı.Geçmişli ama geleceksiz ve şimdiye her daim dahil iki adam!Ellerinden gelen bir şimdi'yle "bana yar olsa"diyemediğim bir gelecek arasında tercihlere yatıyorum suskunluğumu.Sen'siz bir gelecek sen'li bir şimdi...Yokluğunla büyümüş çocukluğumla,çaresizce ama sevdamca "şimdiyi"seçiyorum.Aklımda bir türlü geçer edemediğim yaralı geçmişimiz.Yaralı geçmişlerden yarınlar çıkmaz mı sevgili?Sana yarından bahsedememek ne biçim bir konuşma?Mesala diyebilsem:"Yarın alırız ellerimizi ellerimize ve nehrin kıyısına gideriz.Hesabına tavla oynarız.Konuşuruz!Hep konuşur hiç susmayız...Nasılda eğrelti duruyor,şu günlük kelimeler!Şu en basit ve yalın bir yarın için ne çok mucizeye ihtiyacımız var!

Ama yine de, söz hakkını sersemliğime verip,hiçbirşeyi unutmadan yalnızca umrumdan çıkararak herşeyi,karın tokluğum ellerimdeymiş gibi bir geleceğe uyandırıyorum,en çocuk halimi.Korkmadan,çekinmeden dalabiiyorum bir düşe...Oysa yasaklıklar, hatalar,ihanetler düşlerimi de kurutuyor.Varlıklarından bana yokluklar pay eden bir dolu adam ve kadın,-zaten sandığım-karın tokluğumu alıyor ellerimden ve beni aç bırakıyor;sonra en çocuk halimi,acımasızca,gerçeklerin uykusuna uyutuyor."Uyuma çocuğum"diyemiyorum.İçimde karın tokluğumun açlığı bir şarkı söylüyor,SENİN BANA ANLATAMADIKLARINI....
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.
Konu: 130

sağol arkadaşım paylaşım için Smiley
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.