Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
İşte Fransa'nın Cezayir katliamı (Şerefsizlerr)
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 2.74 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 82

Cezayir 1830'dan 1962'ye toplam 132 yıl süreyle Fransa'nın işgalinde kaldı. Bu süre içinde Cezayir halkı da kesintili olarak bağımsızlık savaşları verdi. Bu süre içinde Fransız işgalciler 1,5 milyon Cezayirliyi hunharca öldürdü. Bugün sözde Ermeni soykırımı senaryosunu parlamentolarında kabul edip, Cumhurbaşkanı Jacques Chirac tarafından da onaylanmasını sağlayan Fransızlar'a, yaklaşık 150 yıl boyunca Cezayir'de sebep oldukları katliamlar için hiçbir yaptırım uygulanmıyor.

Kendilerine bakmadan birde Sözde ermeni soykırımın inkarını suç sayıyorlar, bir ülke bu kadar adi bu kadar şerefsiz ve alçak olmaz.Bu şerefsizlerin hpsi Türkiye'nin varlığına bile karşılar ve biz daha AB diye kıvranıyoruz.

Bu vesileyle mazlum Cezayir halkının bağımsızlığı için savaşan milliyetçi devrimci ve de bana göre Atatürkçü olan antiemperyalist Frantz FANON ve FLN gerillarını saygı ile yad ediyorum.

TIKLA VE İZLEE.
http://www.youtube.com/watch?v=1BItr3kN7EQ
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 480

ERMENİLER FRANSIZLAR İNGİLİZLER AMERİKALILAR YAHUDİ KÖPEKLERİ

KENDİLERİNİ DÜNYANIN DÜRÜSTÜ İLAN EDEN ŞAHSİYETLER

AMERİKALILAR KIZILDERELİLERE YAPTIKLARI AŞIKAR JAPONYADA ÖYLE AFGANİSTAN DA DA ÖYLE IRAKTA ÖLDÜRDÜKLERİ KİŞİLERDEN SADECE VE SADECE %001 İ DİRENİŞÇİ İDİ 663 BİN İNSAN KATLEDİLDİ. RESMİ KAYITLAR BUNLAR YA ÖLDÜRÜP CESETLERİ BULUNAMAYANLAR YA IRAKTAN KAÇIRILAN HERYIL 4 BİN CİVARINDAKİ IRAKLI KIZLAR NERDE. KENDİSİNİ DÜNYAYA MİLLET DİYE TANITMAYA UTANSINLAR BU KİŞİLER YAZIKKİ ONLARA BİZİM DEVLETİMİZ ONLARLA HALA MUHATAP OLUYO. ERMENİLERİN DOĞUDAKİ KÜRT KARDEŞLERİMİZE ORDAKİ TÜRKLERE YAPTIKLARI ORTADA.....
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye