Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Kütahya'da sahte peygamber sorgusu
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 2.42 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 78

kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce, kendisini ''peygamber'' ilan ettiği öne sürülen eşi H.B. ile birlikte Kütahya Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. O. B. ile ilgili idari soruşturmanın sürdüğünü bi

[Resim: 47810.jpg]

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce, kendisini ''peygamber'' ilan ettiği öne sürülen eşi H.B. ile birlikte ''Dini duyguları istismar yoluyla dolandırıcılık yapmak'' ve ''Tekke ve Zaviyeler Kanununa muhalefet'' iddiasıyla, Kütahya Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. O. B. ile ilgili idari soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Rektör Önce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kütahya Emniyet Müdürlüğünün olayla ilgili 6 ay önce yaptığı operasyondan sonra Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. O.B. hakkında idari soruşturma başlattıklarını hatırlattı. Soruşturmayı derinleştirmek için mahkemeden iddianame ile yeni bilgi ve belgelerin gelmesini beklediklerini anlatan Önce, yapılan son duruşmadan sonra iddialarla ilgili belgelerin üniversiteye ulaştığını ifade etti.

Önce, şunları kaydetti: ''Soruşturmamız olayın başında açılmıştı ve açılan davayla ilgili savcının hazırladığı iddianame ile yeni bilgi ve belgeleri bekliyorduk. Bundan sonra soruşturmayı yürüten kurullarımız, soruşturma sonucunda üniversite yönetimine bir müeyyide sunacaklar. Biz de bu müeyyideyi karara bağlayarak durumu Yüksek Öğretim Kurumu'na (YÖK) sunacağız. Bu kişiyle ilgili, 'üniversiteden atılma' ya da 'kamu görevinden men edilmesi' ile ilgili son kararı YÖK verecek.''
[Resim: salam83fb18fb1sqqm15ij.gif]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.