/
10-01-2007, 22:56
selamünaleyküm
herkese selamlar ben gamze 84 mersin dogumluyum i.h.l mezunuyum huzurda oldugum için mutluyum Allah yolunda yapılan her işte varım.Aslında üye olalı baya oluyor kısmet bu güneymiş.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
.
/
11-01-2007, 03:40
Cvp: selamünaleyküm
aramıza hoşgeldin kardeş.. Sizi aramızda görmekte bizlere huzur veriyor
inşl bilgilerinizden istifade edebiliriz..
Allah"a emanet
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
11-01-2007, 11:13
Aleyna Ve Aleykum Selam HOŞ GELDİN BACIM ARAMIZA
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !
.
/
11-01-2007, 22:39
aleykümüsselam hoşgeldiniz
))))))))) hoşgörüşürüz inşaAllah
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
15-01-2007, 15:10
aleykum selm! Allah cümlemizden razı olsun. sizleri aramızda daha sık görmeyi ümit ederiz! aramıza hoşgeldiniz
.
/
15-01-2007, 23:19
Bismillah:hayırlı olsun gamze kardeşim.sennle tanıştık her nekadar biraz ilginç bi tanışmada olsa kardeşiz demi.hiç frk etmez.inş.rızasında hayırlı paylaşımlar da bulunursun.Madden-Manene Allah'a emnt ol.
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'
.
/
16-01-2007, 12:25
Allah razı olsun kardeşim tabiki kardeşiz olur öyle şeyler.Allah yardımcımız olsun Allah'a emanet
.