Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Ne Ol Ne Olma
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 2.25 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>NE OL NE OLMA <BR><BR><BR>PARANI VER,GÖNLÜNÜ VER, SELAM VER, CANINI VER AMA SIRINI VERME <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>GÜNLERİNİ SAY, SERVETİNİ SAY, BÜYÜKLERİNİ SAY, AMA YERİNDE SAYMA <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>EMEK VER, KULAK VER, BİLGİ VER, AMA GİÇBİR ZAMAN BOŞVERME <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>SATICI OL, ALICI OL, KALICI OL, BULUCU OL AMA BÖLÜCÜ OLMA <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>EŞİNİ BEYEN ,İŞİNİ BEYEN,AŞINI BEYEN AMA KENDİNİ BEYENME <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>FİDAN BÜYÜT GARİP DOYUR, ÇOCUK BESLE AMA KİN BESLEME <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>DAVET ET,HAYRET ET, AFFET TÖVBE ET AMA İHANET ETME <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>ELİNİ AÇ GÖZÜNÜ AÇ KAPINI AÇ AMA AGZINI AÇMA <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>OKUMATAN ZARAR GELMEZ OKU AMA LANET OKUMA <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>RAKİBİNİ GEÇ SINIFINI GEÇ AMA GÜLÜP GEÇME <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>EV AL ARABA AL ABDES AL AMA BEDDUA ALMA <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>YAKLAŞ KONUŞ TANIŞ AMA UZAKLAŞMA <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>DOGRUL DEVRİL AMA EGRİLME <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>SESLEN USLAN AMA YAŞLANMA <BR></FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>İTİL ATIL AMMA SATILMA</FONT></SPAN></DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2></FONT></SPAN>&nbsp;</DIV><DIV><SPAN class=postbody><FONT size=2>(Hz. Mevla'nın bu sözlerini çoğu kişi biliyordur ama ben genede sizlerle paylaşmak istedim gerçekten bu sözler benim çok hoşuma gidiyor.)</FONT></SPAN></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.