Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Atılan Laflar ve Cevapları
Konuyu Değerlendir
  • 17 Oy - 3.29 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 257

{EDITOR=<DIV><DIV align=center><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 99%; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="99%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #d4d0c8; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; BACKGROUND-COLOR: transparent" width="100%"><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 100%; mso-cellspacing: 1.5pt" cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #d4d0c8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; BACKGROUND-COLOR: transparent"><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman">&nbsp;<SCRIPT type=text/javascript><!--google_ad_client = "pub-6823700711705598";google_ad_width = 728;google_ad_height = 15;google_ad_format = "728x15_0ads_al";//2007-02-25: Oyun Tadındagoogle_ad_channel = "9538293838";google_color_border = "FFFFFF";google_color_bg = "FFFFFF";google_color_link = "0000FF";google_color_text = "000000";google_color_url = "333333";//--> </SCRIPT><SCRIPT src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/javascript> </SCRIPT> <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE><P><FONT face="Times New Roman"><SPAN style="FONT-SIZE: 13.5pt; COLOR: blue">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><SPAN style="FONT-SIZE: 24pt; COLOR: blue">Atılan Laflar ve Cevapları</SPAN><o:p></o:p></FONT></P><P><B><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial Narrow'">Ne kadar güzelsiniz <br>- Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim <br>- Pardon yenge <br><br>mekan Haydarpaşa: <br>-pardon saati sorablir miyim? <br>-şurda kocaman yazıyor göremiyor musun? <br><br>Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle.. <br>-Boş musunuz <br>-Hayır arkayı beşledik gör müyon mu? <br>-Ben sandalye için sormuştum <br>-Ben sizi yalnız bırakayım o zaman <br><br>Tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar.Kültaplasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. <br>sonunda kız dayanamaz ve sorar: <br>- ne arıyorsunuz siz? <br>- sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım <br>- bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo <br>- eeööö e tabi olabilir <br>- defol!! </SPAN></B><o:p></o:p></P><P><B><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial Narrow'"><br>-Daha önce tanışmış mıydık yavrum? <br>-Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem <br>-Hönk <br><br>- Pardon tanışabilir miyiz? <br>- Sebep? <br>- eeöö <br>- eee <br>- güzelsiniz desem <br>- bu benim sorunum desem? <br>- pardon abla <br><br>- Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım <br>- Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım <br>- Nasıl??? <br>- Naş diyorum kısa ve öz! <br><br>- Yalnızmıyız? <br>- Sorduğun soruyla çelişme <br>- nası???? <br>- hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama.. <br>- öhmm pardon <br>- ne o bayım.. zeki mi geldim? <br><br>- İlk görüşte aşka inanır mısınız? <br>- .... <br>- İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de <br>- ay yesinler sempatik şey <br>- ehehe <br>- dövecem ama bak!! <br><br>- Merhaba nasılsın <br>- ??? <br>- Şaşırdın mı? <br>- ??? <br>- Ben Varol.. <br>- Yokol!!! <br><br>Kız köpek gezdirmektedir; <br>- ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı <br>- Parcalar bile.. <br><br>- Ne güzel gözleriniz var <br>- Lens onlar <br>- eööe olsun yine de güzel <br>- ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun. <br><br>- sizi birine benzetiyor gibiyim? <br>- siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim<br><br>- - pardon bayan bişey sorabilirmiyim ? <br>- tabii.. <br>- bu ne güzellik ?? <br>- hangisi?.. </SPAN></B><o:p></o:p></P><P><B><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial Narrow'"><br>-pardon saatiniz var mı acaba? <br>--yok maalesef... <br>-bende var... <br>-iyi güle güle kullan <br><br>- pardon saatiniz var mi acaba? <br>- yok, maalesef. <br>- aliriz? <br>- yemezler <br><br>-merhaba, saat var mı <br>-ne? <br>-saat diyorum. <br>-eee <br>-kaç olmuş acaba? <br>-ne oldu randevun mu var. <br>-yoo. <br>-o halde niye soruyorsun? <br>-merak ettim de <br>-bi git be!! <br><br>- Pardon isminizi öğrenebilir miyim? <br>- Naapcan <br>- Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye <br>- Ha çok romantiğim diyosun <br>- Evet... <br>- Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı? <br><br>-Pardon tanışabilir miyiz? <br>-2 soru sorcam bilirsen tanışırız <br>1-Cumhurbaşkanımızın adı: <br>-Erdoğan <br>-daaaaat <br>2- ekmek kaç YTL <br>-YTL mi o ne <br>-daaaaaaaaat hadi canım hadi seni televoledeki mankenler paklar <br><br>- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım,beni de sen.. <br>- Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilir</SPAN></B><o:p></o:p></P></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV></DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.
Konu: 0

{EDITOR=<DIV>kadının fendi...çok hoştu</DIV><DIV>&nbsp;</DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 313

{EDITOR=<DIV><STRONG>Smiley (28) eheue süper yaaa sağol</STRONG> </DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 257

{EDITOR=<DIV>sizde sağolun Smiley (18)</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.
Konu: 215

{EDITOR=<DIV>süper ellerine sağlık</DIV>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 5 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye