{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody>Azeri doktor <br><br>Tık, tık, tık... <br>- Gelesen. <br>- Selamlar doktor bey. <br>- Salam. Sabahın heyır. ( Selam, iyi sabahlar). <br>- Sabahları salam yasak mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı doktorbey? Neyse zaten hasta olan kızım. Bir muayene ederseniz. <br>- Gızım sen yahşi birine ohşayırsan. ( Kızım sen iyi birine benziyorsun). <br>- Neee! Benim kız kimi okşuyormuş? <br>- Valla kimseyi okşamıyorum baba! <br>- Sus kız, doktor yalan mı söylüyor? Ellerinde pişik var, ordan anladı herhalde hııı? <br>-Pişik ele degel kucaga yaraşır. ( Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı). <br>- Doktor sen ne diyosun ya. <br>- Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?) <br>- At mıyız biz, haradan gelelim? Bak böyle konuşmaya devam edersen fena olucak doktooor. <br>- Kızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. ( Soyun kızım, sırtını dinlemek istiyorum). <br>- Babaaa ya, bu adam sırtıma kimin kulağını asıcak yaa. Ben sırtımda kulak falan istemem, büüeeee. <br>- Kızımı ağlattın. <br>- Men indi dayandıraram. Maragım kabardı neçe ağlarsan? (Ben şimdi durdururum. Merak ettim, niye ağlıyorsun?). <br>- Bak hala ne diyo baba yaaa. <br>- Ağlamasan balam. Baban yaşlıdır, dözebilamaz. (Ağlama çocuğum, baban yaşlıdır, dayanamaz). <br>- Lan artis doktor, küüüüüüüüüüüüt <br>- Özümü itirdim. Daglara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden oynar gözüme yumuruk gelende.<br></SPAN></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.