.
| Peygamberimizin Hayati | Sevgili Peygamberim | Siyer-i Nebi | Kütübü Sitte | Zulmün Tarihi | Adabı Muaşeret | Ateizm Ve Eleştirisi|
| Kıymetsiz Yazılar | Yaşayan Hurafeler | Namaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | Muhtasar Osmanlı Tarihi | Osmanlıca-Türkçe Sözlük | İslami Sözlük|
| Mübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| Sahabelerin Hayatı | Dini Bilgiler | Yahudiliğin Gerçek Yüzü | Aile Saadeti | Elmalılı Tefsiri| | Çocuk Eğitimi|
Konuyu Değerlendir
.
bişey göremedim
biyerden birilerinin çıkıp bağırmasını bekledim ama olmadı neden acaba .
YOK ARKADAŞIM ÖYLE BİŞEY DEĞİL.BİR DAHA BAK İSTERSEN.ÇOK İLGİNÇ PAYLAŞMAK İSTEDİM.
.
dua eden insanlar var ayakları üzerinde oturmuş
ilğinç bi resim [COLOR=#000000] (En son düzenleme: 02-07-2007, 20:47 M_Leyla.) .
Harika bir resim teşekkürler paylaşımın için sanki insanlar bir olmuş ibadet yapıyorlar
.
ben göremedim
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
ÇOK GÜZEL BAŞLANGIÇTA KOT FİLAN ZANNETTİM AMA SONRA YAKALADIM HEMEN EEEE KİMİN ARKADAŞIYIM DİMİ
ALLAHAISMARLADIK...
.
dikkatli bakılırsa görünüyo hem çok net anlaşılmayacak gibi değil özellikle resmin alt bölümü
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . (02-07-2007, 15:41 )M_Leyla demiş ki: dua eden insanlar var ayakları üzerinde oturmuşönceden niye görememişim şimdi gördüm (En son düzenleme: 15-12-2008, 18:16 Toprak.) . |