S.a arkadaşlar.
sitemizdeki ilahi dinleme bölümü başka bir site üzerinden yayın yapıyordu yayın yapan sitede sürekli kesintiler oldugundan dolayı bu bölümü tamamen sitemiz üstünden yayınlamak istedim ve şimdilik oldu.
bu bölümde şuanda 312 ilahi vr.
bu ilahilerin hemen hemen hepsi çalgısız ilahilerdir..
bazı ilahilerde ses değişimi var bunların boyutu küçültülmüş olmasından kaynaklanıyor. orjinallerine ulaştıgımda onlarıda değiştireceğim inşallah....
bu bölümü sürekli güncellemeyi düşünüyoruz...
Sizlerden ricamız arşivinizde müziksiz (çalgısız) ilahi varsa bunları bizimle paylaşmanızdır..
paylaştıgınız ilahileri ilahi dinle bölümümüze ekleyecegiz....
Selametle...
sitemizdeki ilahi dinleme bölümü başka bir site üzerinden yayın yapıyordu yayın yapan sitede sürekli kesintiler oldugundan dolayı bu bölümü tamamen sitemiz üstünden yayınlamak istedim ve şimdilik oldu.
bu bölümde şuanda 312 ilahi vr.
bu ilahilerin hemen hemen hepsi çalgısız ilahilerdir..
bazı ilahilerde ses değişimi var bunların boyutu küçültülmüş olmasından kaynaklanıyor. orjinallerine ulaştıgımda onlarıda değiştireceğim inşallah....
bu bölümü sürekli güncellemeyi düşünüyoruz...
Sizlerden ricamız arşivinizde müziksiz (çalgısız) ilahi varsa bunları bizimle paylaşmanızdır..
paylaştıgınız ilahileri ilahi dinle bölümümüze ekleyecegiz....
Selametle...
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.