Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
kadınnn...
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.67 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

Kadın kasa gibidir, şifresi bilinmeden açılmaz.

şifresini ben biliyorumSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 458

nedir abim bize de söyle bizde öğrenelim Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
[Resim: gulyapraknw8.jpg]

Alıntı
(En son düzenleme: 24-11-2007, 15:54 S_MecnuN.) .
Konu: 480

AyseN demiş ki:nedir abim bize de söyle bizde öğrenelim Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)

napcan kız sen şifresini kadınların. bilmesende olur ya hemcinslerin senin onlar erkekleri sorsan neyse hem bilmiyorum zaten. erkeklerinkinide bi kıza sorman lazım ama kızlarınkini neden bilmek istedin
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 723

kripteks gibi Smiley (34)
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.
Konu: 458

öyle işte abim kadınların şifresini bulmak çok zordur,seninde bilmediğini tahmin ettiğim için sordum,Smiley (18)
[Resim: gulyapraknw8.jpg]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 4 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.