Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Peygamber'in öptüğü el
Konuyu Değerlendir
  • 20 Oy - 2.8 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

[Resim: 179237286.jpg]

Peygamber'in öptüğü el

Peygamber ve sahabesi bir savaştan dönmüş ; Medine halıkı daonları karşılamaya çıkmıştı. Peygamber ve mücahidler, Medine şehrinde kendilerini karşılayanlarla görüşmeye başlamıştı. Peygamber, tokalaştığı bir adamın ellerinin nasırlı olduğunu fark etmiş ve hayrete düşmüştü. "Ne iş yaparsın" dedi Peygamber.
"Hurma işiyle uğraşıyorum" dedi adam. "Toprağı belliyordum biraz önce. Sizin geldiğinizi duydum ve karşılamaya geldim."
Peygamber adamın iki elini de tutup havaya kaldırdı. Büyük bir heyecan içindeydi Peygamber.Adamın elleri, halkın ve mücahidlerin karşısında bir bayrak gibi yukarı dikilmişti." Bu eller hiç bir zaman ateş görmeyecek." dedi Peygamber. Ve sonra eğildi o eller öptü.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.