Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Küçük Dokunuşlar ve Mutluluklar
Konuyu Değerlendir
  • 29 Oy - 3.48 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1

MRH ARKADAŞLAR NASILSINIZ..[/color][/size][/font]
ARKADAŞLAR HEPİMİZİN HAYATI TEK BİR YERDE KESİŞİR .

HYATI DAHA MUTLU DAHA HUZURLU YAŞAMAK BUNU NASIL YAKALAYACAĞIZ.

COĞU İNSANIN HUZURSUZ MUTSUZ VE STRESLİ YAŞADIĞI BU YÜZYILIMIZDA KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA HAYATIMIZI MUHTEŞEME NASIL ÇEVİRECEĞİZ........................

Alıntı
.
Konu: 130

ee nasılmış Smiley (18) başlığı görünce çözümü yazdığınızı zannettim....
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 1

EVET ARKADAŞLAR İLK ÖNCEŞUNU SÖYLEMEK İSTERİMKİ ÇÖZÜM BİZİZ . AZ ÖNCE BİR YÖNETİCİMİZİN BU KONU HAKKINDA YENİ BİR YAPILANDIRMAYA GİRDİĞİNİ FARK ETTİM VE BAYAĞI BİR SOHBET İMKANI BULDUM VE YÖNETİCİMİZİN BU İŞDE UZMAN OLDUĞUNU ANLADIM PAYLAŞIMLARIMIZA ORADAN DEVAM ETMEK DİLEĞİYLE.

Alıntı
.
Konu: 2

ARKADAŞLAR MHR

HAYATTA DAHA HUZURLU VE MUTLU, RAHAT OLMAK İSTİYORUZ DİMİ.

İŞTE HAYATIMIZA KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA BUNU YAKALAYABİLMENİN SIRLARI HEPSİNİ BERABER KONUŞUP
PAYLAŞACAĞIZ.
hayatta cesareti olanlar ilerler.cesareti olmayanlar ise akıp giden hayatın arkasından bakmakla yetinirler...

Alıntı
.
Konu: 486

İŞTE HAYATIMIZA KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA BUNU YAKALAYABİLMENİN SIRLARI HEPSİNİ BERABER KONUŞUP PAYLAŞACAĞIZ.

arkadaşlar benim bu küçük sırlara okadar çok ihtiyacım var kiSmiley (29)ben mutlu olmayı bi türlü başaramıyorum,bu konuda hep başarısız olurum,sanırım tek sorunum hayata hep olumsuz ve karamsar bakıyor olmam di mi,bu durum yanlız beni değil karşımdaki insanları da çok etkiliyor ve üzüyürSmiley (29)

bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 5

aklım başımda gözüm görüyor ellerim tutuyor kimseye muhtaç deyilim yanlız allah muhtacım aç deyilim açık deyilim neden mutlu olmıyalım şükür ederek ben çok mutlu oluyorum

Alıntı
.

sema hanım aslında hiç bir sorununuz yok.tek bir şey yapacağız sizinle kendinizi tanıyacaksınız ve her şey değişecek merak etmeyin
hayatta cesareti olanlar ilerler.cesareti olmayanlar ise akıp giden hayatın arkasından bakmakla yetinirler...

Alıntı
.

"En büyük zaferimiz hiç düşmemek değil, her düşüşten sonra ayağa kalkabilmektir."

Alıntı
.

"Sen çevrende olup bitenleri görüp “neden” diye soruyorsun. Ben ise, asla var olmamış şeyleri hayal ederek “neden olmasın” diyorum."

Alıntı
.

Kendinize hakimiyeti yitirdiğiniz ölçüde özgürlüğünüzü de yitirirsiniz

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.