Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Kadın ve Cadı arasındaki Alaka :)
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 2.42 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu:

Harun Reşit, savaşta esir aldığı düşman generale

'-Hayatını bağışlarım ama bir şartım var: Kadınlar hayatta en çok ne ister, budur bilmek istediğim. Bu sorunun yanıtını getir; kurtar kelleni.'der.

General sorar soruşturur, bu çetin sorunun yanıtını arar ve Kafdağı'ndaki bir cadının bunu bildiğini öğrenir. Günlerce gecelerce at koşturur, cadıyı arar bulur ve sorar

'- Kadınlar hayatta en çok ne ister?' Korkunç cadı yanıt için öyle bir şart ileri sürer ki yenilir yutulur değil.

'-Evlen benimle, o zaman öğrenirsin istediğini.'

Bu ölümcül teklifi kabul eder General ve doğru yanıtı alır almaz koşar Harun Reşid'e:

'-Kadınlar, en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister.'

Harun Reşit bizimkinin hayatını bağışlar ya; cadıyla evlenmek için de söz verilmiştir. Evlenirler. O ilk gece; general bir bakar ki o korkunç cadı, dünyalar güzeli bir afete dönüşmüş karanlık odada. Konuşur cadı:

'-Benim kaderim böyle; günün sadece yarısı güzel olabilirim, diğer yarısı ise çirkinim. Ne dersin geceleri seninleyken mi, yoksa gündüzleri dışarıdayken mi güzel olayım?

General düşünür ve

'-Sen bilirsin, kararını kendin ver' der; işte o andan itibaren korkunç cadı sonsuza dek çok güzel bir kadın olarak kalır. Peki, bu öyküden çıkarılacak üç ders nedir?

1. Kadınlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister.

2. Özgür iradesiyle hareket eden bir kadın, her zaman güzeldir.

3. İster güzel olsun ister çirkin, her kadın aslında bir CADIDIR.. Smiley))

Alıntı
.
Konu: 1,019

Alıntı: İster güzel olsun ister çirkin, her kadın aslında bir cadidir

dogru söze ne denir.. birde bir bayan bunu itiraf ediyorsa bu sözün degeri dahada büyüktürSmiley (34)Smiley (34)

tşklerSmiley
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu:

hayır haaaaaaaaaaayyyyyyyyıııııııııır

alıntı yazmayı unutmuşummmmmmmmmmm

Alıntı
.
Konu: 1,019

' demiş ki:hayır haaaaaaaaaaayyyyyyyyıııııııııır

alıntı yazmayı unutmuşummmmmmmmmmm

FARKETMEZ:p BUNLARI BİR BAYANIN BURAYA YAZABİLMESİDE BÜYÜK BİR GELİŞME VE GÜZELLİKSmiley (34)Smiley (34)Smiley (34)Smiley (34)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
(En son düzenleme: 05-11-2010, 18:51 Efendi.) .
Konu:

biz hatayı baştan yaptık deseneeeeeeeeSmiley (30)1

Alıntı
.
Konu:

psychomax gece gce bu kadar gülmee.yarılırsın mazallahRanting2

Alıntı
.
Konu:

hehe..nihayet sözümü dinleyenbiri çıktııııııııııı:hıhıSmiley (5)Smileyhoooooleyyyyyyyyyyyy

Alıntı
.
Konu: 458

yaaaaAA olmadı şimdi... Smiley (23) .. Smiley (5) neyse böle kalsın bari büyüklerime saygım sonsuzdur..

Alıntı
.
Konu: 458

ooo gene lafı ben yedim yaa. yok mu bana ana kucağı açan Smiley (28)Smiley (28) Smiley (15)

Alıntı
.
Konu:

ya öğrenciler öğretmenleri takmıyorlar ya ...ondan dedim kimse sözümü dinlemiyor diye...neyse ki psycho akıllı bir öğrenciymişSmiley (28) yıldızlı pekiyi

Alıntı
.