Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
program istek!!
Konuyu Değerlendir
  • 17 Oy - 2.35 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

istediğiniz programlar varsa buradan istek yapabilirsiniz...

Alıntı
.
Konu: 1

mp3 kesme programi...mp3 olarak kaydetecek

Alıntı
.

buradan buyur kardeş...

http://www.huzurforum.com/showthread.php?tid=835

inşallah işe yarar!!

Alıntı
(En son düzenleme: 25-06-2006, 11:02 psychomax13.) .
Konu: 248

resim düzenleme programı...örnegin bir resimde istemedim kısımları silme...gerçi istemedigim kısmı silmek degilde arka plana itme gibi bir şey...
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.

bunun için ben sana anca en basitinden photoshop u(gerçi profedyonel bir resim düzenleme programıdır..) tavsiye edebilirim... indirebileceğin link adresi ise:

buradan indirebilirsiniz.....

Alıntı
.

internette dolaşırken ikide bir reklam sayfaları açılıyor yada ekranın yanında çıkıyor ve gitmiyor bunları engelleyecek kullanışlı bir program varmı?dili türkçe olursa sevinirim

Alıntı
.

Alıntı: internette dolaşırken ikide bir reklam sayfaları açılıyor yada ekranın yanında çıkıyor ve gitmiyor bunları engelleyecek kullanışlı bir program varmı?dili türkçe olursa sevinirim

sana mozilla Firefox kullan derim tarayıcı olarak.. hem daha hızlı hem de kullanışlı.. ya da olmadı internet explorer 6 kullanabilirsin..

buradan firefox u indirebilirsin...

buradan da internet explorer 6 yı indirebilirsin...

ancak eğer sizde zaten windows xp yüklü ise onda kuruludur buy internet explorer. o nedenle firefox u tavsiye ederim.. kesinliikle açılır pencereleri engeller.. yani reklamları Smiley

Alıntı
.

Firefox kullanıyorum ama bazen yanda açılan reklamları engellemiyor

Alıntı
.
Konu: 0

ben gif yapmak için kullanışlı süresiz bi program arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Alıntı
.
Konu: 1,019

efsane demiş ki:ben gif yapmak için kullanışlı süresiz bi program arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim...

süresiz programlar forumda verilmiyor bu yasak.. ancak süreli bir programı indirirsin crek programıyla süresiz hale getirebilirsin...

saygılar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.