Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Danıştay’a silahlı saldırı
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 313

Danıştay’a silahlı saldırı
Danıştay’da yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan 2. Daire üyesi Mustafa Yücel Özbilgin hayatını kaybetti. Aralarında 2. Daire Başkanı Mustafa Birden’in de bulunduğu 4 yaralının durumu iyiye gidiyor. Özbilgin, yarın toprağa verilecek.

ANKARA - Türkiye, Danıştay 2. Dairesi’ne yapılan silahlı saldırı ile sarsıldı. Saat 10.30 sıralarında saldırgan Alparslan Aslan elindeki Glock marka silah ile Danıştay 2. Dairesi üyeleri toplantı halindeyken salona girerek ateş açtı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Aslan “Biz Osmanlı çocuğuyuz, bunun devamı gelecek” diye bağırdı.
Saldırıda başından vurularak ağır yaralanan Danıştay 2. Dairesi üyelerinden Mustafa Yücel Özbilgin hayatını kaybetti. Karnından vurulan ve yarası ağır olan 2. Daire Başkanı Mustafa Birden ise, kısa süre önce ameliyattan çıktı ve yoğun bakıma alındı. Birden’in durumunun iyi olduğu bildiriliyor.

Diğer üyelerden Ayfer Özdemir, Ayla Gönenç ve Ahmet Çobanoğlu hafif yaralı. Kamuran Erbuğa ise, saldırı sırasında kendisini yere atarak, yara almadan kurtuldu.

İSTANBUL BAROSU’NA KAYITLI
Saldırgan, Danıştay’ın güvenlik görevlilerince yakalandı. Avukat olduğu öğrenilen ve İstanbul Barosu’na kayıtlı olduğu belirtilen Aslan Alpaslan’ın Terörle Mücadele Şubesi’ndeki sorgusu sürüyor.

ÖNCE KAPIYI ZORLADI
Aslan’ın, ilk ifadesinde, “Saldırıyı dün gerçekleştirecektim. Mustafa Birden’in odasını kapısını zorladım. Fakat güvenlik güçleri beni uzaklaştırdı” dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmayı, Uğur Mumcu cinayeti ve Umut operasyonu dahil, daha önce birçok faili meçhul davayı aydınlatmış olan savcı Hamza Keleş yürütecek.

Alıntı
.
Konu: 1,019

neler oluyo ülkemde...
paylaşım için tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.