Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Beklentisiz sevmek..
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 2.75 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Beklentisiz sevmek nedir bilir misin? Cüzdanımda duran fotoğrafınla yetinebilmek.. Her sabah kalktığımda, her akşam yattığımda onu öpmek.. Bir daha seni görmeyeceğimi, bir daha seninle olamayacağımı bilerek her an seni yaşamak.. En acısıda başkalarında seni aramak ve hep başladığım yerde, senin gözlerinde kendimi bulmak...

Nasıl başarıyorsun unutulmaz olmayı.. Dahası nasıl başarabiliyorsun beni bir anda unutabilmeyi.. Aslında bende isterdim seni unutabilmeyi.. Gözlerini aklımdan çıkarabilmeyi, yaşananları yok sayabilmeyi..

"Dünya tek renk değil.. Farklı renklerde var.. Ben siyah, sen beyaz isen bu bir eksi değil artıdır.. Birbirimize vereceğimiz, paylaşacağımız o kadar çok şey var ki.."

Ne seninle yaşanan bir saniyeyi unutabildim.. Ne bana söylediklerini unutabildim.. Nede seni unutabildim.. Artık herşeyi kabullendim, unutmaya da çalışmıyorum zaten.. Sadece seviyorum seni.. Kimsenin sevemeyeceği kadar seviyorum seni.. Ve hiç tükenmeyecek yalnızlığımda seni yaşamaya çalışıyorum... Beklentisiz seviyorum seni..
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 313

*ALEmDAR* demiş ki:Beklentisiz sevmek nedir bilir misin? Cüzdanımda duran fotoğrafınla yetinebilmek.. Her sabah kalktığımda, her akşam yattığımda onu öpmek.. Bir daha seni görmeyeceğimi, bir daha seninle olamayacağımı bilerek her an seni yaşamak.. En acısıda başkalarında seni aramak ve hep başladığım yerde, senin gözlerinde kendimi bulmak...

Nasıl başarıyorsun unutulmaz olmayı.. Dahası nasıl başarabiliyorsun beni bir anda unutabilmeyi.. Aslında bende isterdim seni unutabilmeyi.. Gözlerini aklımdan çıkarabilmeyi, yaşananları yok sayabilmeyi..

Kimsenin sevemeyeceği kadar seviyorum seni.. Ve hiç tükenmeyecek yalnızlığımda seni yaşamaya çalışıyorum... Beklentisiz seviyorum seni..

beni tam anlamıyla ifade ediyor Teşekkürler alem

SENİ BEN ELLERİNM OLASIN DİYEMİ SEVDİM ............

Alıntı
.