BAYRAMDA NE YAPIYORSUNUZ
![[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]](http://img178.imageshack.us/img178/8461/emeesayg8xr1rc0af.gif)
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
BAYRAMDA NE YAPIYORSUNUZ
![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
Bayrama çok var ama sanırım bol bol gezerim
![]() Hiç kendi kendinize neden ben ???diye sordugunuz oldumu? Ben demiyorum ki beni kafesten azad edin Götürün kafesimi bir bağa da gönlüm şenlensin Geçiyor gül zamanı a dostlar, Allah aşkına Oturun bir bağa da bari beni yad edin Muhammed Taghi Bahar .
yeter artık dediğim zamanlarda oldu
hayatta olmazsa olmazınız ne? [COLOR=#000000] (En son düzenleme: 18-06-2007, 14:07 M_Leyla.) .
NAMUSUM VE ŞEREFİM .......
.................................................. HAYATIN TEK GERÇEĞİ NEDİR DESEM ¿¿¿ ![]() . MeleKülarZ demiş ki:NAMUSUM VE ŞEREFİM ....... BİSMİHİ TEALA ALLAH'a (Celle celaluhu) gerçek anlamda ibadet etmek. Ben aranıza yeni katıldım,beni kabul edermisiniz? .
tabiki kabul ederiz hoşgeldin sefa getirdin
![]() açlık nedir bilirmisin ben şuan çok açım ![]() [COLOR=#000000] .
evet bilirim açların halinden anlayabilmem için eda etmem için ramazan ayı farz kılınmış bende yeni sahur yaptım canım. 30/09/2007 05:15
sitenin en tembel üyesi kim? ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
En tembel üyesi değil üyeleri desek:hıhı:hıhı:hıhı
Hayatında seni en çok etkileyen olay nedir??
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
2 gün önce beyin kanaması geçerin halamın olayı beni çok etkiledi onun için dua ederseniz sevinirim arkadaşlar
![]() hayatta en çok isteyipte yapamadığın şey nedir? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
![]() .
kardeş geçmiş olsun allah acil şifalar versin
benim birine teklif etmek için zamanın gelmesini bekliyorum zamanı ileri almak hangi takımlısın neden
Ya İslamda Yükselirsin , Ya İnkarda Çürürsün , Yol Mezarda Bitmiyor , Gittiğinde Görürsün...
. |