Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Beyaz Hoca(')’ya tepki yağmuru
Konuyu Değerlendir
  • 8 Oy - 2.25 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 82

yav bitiyom ben bu adama demek tv proğramıda sunuyo.tamamdır o zaman her zaman seyrederim, hep destek tam destek benden zekeriya hocama.Keşke şu tv proğramını haydar dümenle yapsaydı beaaa süper olurdu.neyse buna da şükür...
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 3

ALLAH ONUN VE ONUN GİBİLERİN YARDIMCISI OLSUN BİZLERİ YOLUNDAN ŞAŞIRTMASIN.HEPİMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN SÜNNETİ SENİYYELERİYLE YAŞATMAYI NASİP EYLESİN---------AMİN

Alıntı
.
Konu: 9

Afedersiniz arkadaşlar ama SALAK biri allah bunları bildiği gibi yapsın eskiden buyuklarimiz SULTAN AHMET'TE SALLANDIRMAK LAZIM derlerdi gerçekten şimdi bunu uygulasalar ne iyi olur.İyi zaman da değiliz bunun gibi daha ne çok dangalaklar çıkacak Bana eski tarihi hatırlatıyor Eskiden dini kullanarak halkı bölüyolardı 'menemen olayını'bilirsiniz din elden gidiyor diye askeri asmışlardı.Şimdide tam tersi din kelimesi duydularmı 'Laiklik elden gidiyor'diye çıkar çıkarıyolar her şey laiklik üzerine yönetim laik olabilir ama müslümanlık laiklik var diye onagöre uyarlanamaz ozamanla bu zaman arasında ne fark var hiçfark yok çözüm aynı yöntem kullanabilirler bu gibi insanları toplayıp bir çözüm getirelebilir
HuzurForum
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

Alıntı
.
Konu: 82

kybele_45 demiş ki:Afedersiniz arkadaşlar ama SALAK biri allah bunları bildiği gibi yapsın eskiden buyuklarimiz SULTAN AHMET'TE SALLANDIRMAK LAZIM derlerdi gerçekten şimdi bunu uygulasalar ne iyi olur.İyi zaman da değiliz bunun gibi daha ne çok dangalaklar çıkacak Bana eski tarihi hatırlatıyor Eskiden dini kullanarak halkı bölüyolardı 'menemen olayını'bilirsiniz din elden gidiyor diye askeri asmışlardı.Şimdide tam tersi din kelimesi duydularmı 'Laiklik elden gidiyor'diye çıkar çıkarıyolar her şey laiklik üzerine yönetim laik olabilir ama müslümanlık laiklik var diye onagöre uyarlanamaz ozamanla bu zaman arasında ne fark var hiçfark yok çözüm aynı yöntem kullanabilirler bu gibi insanları toplayıp bir çözüm getirelebilir

hangi devirde yaşıyoruz ne asmasından bahsediyosun sen , sen bu ayakları bırak eğer asılması gereken biri varsa oda APO dur.Ben zekeriya hocaya saygı duyanlardan biriyim,bilip bilmeden konuşuyorsunuz bir TV proğramında müslümanlıktan hristiyanlığa geçenlere verdi veriştirdi hristiyan kiliselerinin papazlarına verdi veriştirdi bu adam.hatta proğramda müslümanlığı bırakıp hristiyanlığı seçen 2 kişiyi tekrar müslüman yaptı.Eğer bu forumda demokrasi varsa ben "yazdığınız" tüm cvp lara karşıyım.Bu arada TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİK'TİR LAİK KALACAK...NE MUTLU TÜRKÜM NE MUTLU ATATÜRKÇÜYÜM DİYENE...
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.