Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
tüm üyelerin dikkatine
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.25 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 60

ya ben daha bugün üye oldum bilmiyorum yorum yazmakla saygısızlıkmı yapıyorum ama bi fikrim var foruma sürekli çevrimiçi olabilecek üyeler lasım + bu işlerden anlıyacak kişiler lasım onun için biras orda burda forumun adresini verirsek yararı olabilir diye düşünüyorum ...

(ayrıca ben dahil 4 kişiyiz şimdilik ben geldim birasss alışayım diğer arkadaşlarımada üye olmalarını söyliyecem kesinlikle hepsi pc delisidir onlar gelince birasss olsun canlanır umarım )
***** YaŞaM BiR KaBuS AnIlAr YoKsA SeNdE YoKsUn ******

[Resim: eskisehir26of3.gif]

legend _ - _ melike

Alıntı
.
Konu: 2

Selamun Aleykum bakın ben yeni katıldım ama sıtedencok memnun kaldım yapmamız gereken şey bence mail adreslerine bu siteyi tavsiye olarak yollamaya devam etmek bence
duman gözlüm
benin için yaşamaktın yaşamayı haram ettin..........

Alıntı
.
Konu: 1,019

arkadaşlar sitede sadece cevrim içi görünmekte yetersiz birşey gibi geliyor bana ... çevrimiçi görünmekte güzel tamamda çevrim içi göründügümüz süre içinde birazda paylaşımı artırsak nasıl olur...

elbette herkesin hoşuna giden birşeyler vardır onları burada paylaşırsak daha iyi olur kanısındayım..

saygılar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 480

elbette herkesin hoşuna giden birşeyler vardır onları burada paylaşırsak daha iyi olur kanısındayım..
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 130

yorum yok host un sahıbıne bakmalı cansızlıkda reklamsızlıkdan dır katılımcı olmak laızm

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.