Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
...**Çay saati millet...***
Konuyu Değerlendir
  • 20 Oy - 2.55 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 313

yurtseven1881 demiş ki:aysema çayla tatlımı yenir ıyyyyyyyyy, ne miğde varmış sende de, allah bilir 100 kilodan aşağıda değilsindir boğazına düşkün birisin anlaşılan Smiley (28) Smiley (5) Smiley (5)

aferim sana bildin ben 99,5 kiloyum 100 tamamlıyamadım gitti, hahahhaa şekersiz çay vede güzel bir baklava ıyı gıder

Alıntı
.
Konu: 458

la oruçlu oruçlu manyakmısınız!! Smiley (28)Smiley (28) Smiley (5) nesiniz yahu susun ne çayı ne baklavası!! ulee akşama yarım kilo alsam mı acep??

Alıntı
.

psychomax13 demiş ki:la oruçlu oruçlu manyakmısınız!! Smiley (28)Smiley (28) Smiley (5) nesiniz yahu susun ne çayı ne baklavası!!   ulee akşama yarım kilo alsam mı acep??

al al iyidir iyi uykum var yahu

Alıntı
.
Konu: 248

psychomax13 demiş ki:la oruçlu oruçlu manyakmısınız!! Smiley (28)Smiley (28) Smiley (5) nesiniz yahu susun ne çayı ne baklavası!! ulee akşama yarım kilo alsam mı acep??
pisico o geçen haftaki çay saatiydi yoksa yaparmıyız bu satte çay baklava muhabbetiSmiley (28) bu akşam iftara beklerim buyur gel tüm huzur gelsinSmiley
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 458

ahh keşke gelebilsek!! Smiley

Alıntı
.
Konu: 248

psychomax13 demiş ki:ahh keşke gelebilsek!! Smiley
gelin beSmiley
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 480

öyle yemeği ısmarlıyorum arkadaşlar üsküdarda gelen varmı sonrada çay içeriz
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.

26 ekimde olursa geliriz Smiley (18) ne dersın

Alıntı