/
06-11-2006, 14:24
RE: HUZURCU DOSTLAR SİZLERDEN 1 RİCAM VAR...
arkadaşlar sitede site ahlakına uymayanlar hariç paylaşmak istediğiniz herşeyi paylaşabilirsiniz. acaba tebki alırmıyım. acaba yanlış anlaşılırmıyım diye düşünmeyin konuşarak bi çok şey halledilir. sizlerden daha paylaşımcı olmanızı istiyorum....
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
(En son düzenleme: 08-11-2006, 21:43 S_MecnuN.)
.
/
06-11-2006, 16:45
zorlusevdam demiş ki:arkadaşlar sitede site ahlakına uymayan paylaşmak istediğiniz herşeyi paylaşabilirsiniz. acaba tebki alırmıyım. acaba yanlış anlaşılırmıyım diye düşünmeyin konuşarak bi çok şey halledilir. sizlerden daha paylaşımcı olmanızı istiyorum....
Arkadaşım
site ahlakına uygun olmayan derken etik degerlerimizi kastetmiyorsundur umarım..Ne demek istedigini tam anlatki kafada soru işareti kalmasın yarım bir açıklama olmuş bir ucu açık...
.
/
08-11-2006, 21:50
kelime hatası varmış kardeş orda düzelttim. kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş ilgin için sağol. ama arkadaşlarımız tarafından söylediklerim pek dikkate alınmıyo...
[STRIKE]
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
.
/
08-11-2006, 23:12
Boncuk arkadaşımıza tşk ediyorum...
benim dikkatimi çeken sitemize gün boyu giren bir çok arkadaş konuları okuyor bu çok güzel yanlız okudukları konuya bir kaç kelimeylede olsa yorum yazsalar daha güzel olur. farklı bir bakış açıı kazanmış oluruz, amacımızda zaten bu...
konu eklemekten kesinlikle çekinmeyin.. herhangi bir yerde hoşunuza giden, ilginizi çeken bir şey oldugunda bunu sitemizde arkadaşlarımızlada paylaşmanızı rica ediyorum...
eklediginiz mesajlardan bir kişi yararlansa ve içten bir Allah razi olsun dese bu bile yeter bence...
Saygılar...
Daha çok paylaşım&Daha büyük bir HuzurForum Ailesi...
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
09-11-2006, 16:49
Cvp: RE: HUZURCU DOSTLAR SİZLERDEN 1 RİCAM VAR...
zorlusevdam demiş ki:kelime hatası varmış kardeş orda düzelttim. kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş ilgin için sağol. ama arkadaşlarımız tarafından söylediklerim pek dikkate alınmıyo...
Önemli olan hatalarımız oldugunda bir birimize yardımcı olmak..
Alemdarında dedigi gibi sitede konu açmada ve cvp yazmada çok aktif degiliz aslında bu biraz emeğe saygıdan geçer;birinin yazısını okuyorsak o kişi öyle veya böyle onu yazmak için veya alıntısını bile yaparken bir zaman harcamıştır ve ona saygı duyup bir tşk hor görmemeliyiz
.
/
09-11-2006, 17:02
zorlusevdam demiş ki:kelime hatası varmış kardeş orda düzelttim. kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş ilgin için sağol. ama arkadaşlarımız tarafından söylediklerim pek dikkate alınmıyo...
alınsam mı acep?
yok yok ben yanlış bişi yapmadım... LOST hariç! ha belki d sinema bölümü! ama bence oraya pek karışılmamalı. her sitede bulunması gereken bir bölüm!
.
/
09-11-2006, 17:15
psychomax13 demiş ki:zorlusevdam demiş ki:kelime hatası varmış kardeş orda düzelttim. kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş ilgin için sağol. ama arkadaşlarımız tarafından söylediklerim pek dikkate alınmıyo...
alınsam mı acep? yok yok ben yanlış bişi yapmadım... LOST hariç! ha belki d sinema bölümü! ama bence oraya pek karışılmamalı. her sitede bulunması gereken bir bölüm!
alınmana gerek sana özel bişi dememiştim. zaten sen benim ilgimi çekmesede
paylaşımcı bi üyesin şaka şaka
[STRIKE]
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
.
/
09-11-2006, 17:23
/
09-11-2006, 19:13
Aysema Sultan demiş ki:Aleyna Ve Aleykum Selam boncuk gez gez sen senın kadar gezen yoktur . ne güzel iş bende gezmek istiyorum paylaşım yapılmıyor hep sabit kişiler yapıyorr ama inlşallah tüm üyelerimiz katılır buna
inşallah inşallah
.
/
17-11-2006, 11:29
Cvp: HUZURCU DOSTLAR SİZLERDEN 1 RİCAM VAR...
MERHABA ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE YİNE İSTEKTE BULUNMUŞTUM AMA NEDENSE İNSANLAR SANIRIM BİŞİLERİN PAYLAŞINCA AZALACAĞINI DÜŞÜNÜYORLAR. UNUTULMAMALIDIR Kİ PAYLAŞILAN ŞEY GÜZELLİK İYİLİK ADINA OLURSA DAİMA ARTAR. VE GÜZELLİKLERİ PAYLAŞMAK İNSANA HUZUR VERİR. LÜTFEN GÜZEL BULDUĞUNUZ ŞEYLERİ FORUMA TAŞIYINİ DİĞER ARKADAŞLARIMIZDA İSTİFADE ETSİNLER....
[STRIKE]
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
.