Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Anket: sevmekmi güzel sevilmek mi
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
sevmek
6.67%
1 6.67%
sevilmek
0%
0 0%
karşılıklı ulunca daha güzel
93.33%
14 93.33%
Toplam 15 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

SEVMEK Mİ SEVİLMEK Mİ?
Konuyu Değerlendir
  • 33 Oy - 3.85 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

sevmek te güzel,sevilmek te,ama galiba en güzeli karşılıklı olanı.

ALLAH kimseye yaşatmasın karşılıksız sevgiyiSmiley (29)
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 33

tabiki karsilikli...

Alıntı
.
Konu: 21

sevmek ve sevilmek ,yağmur ile toprak gibidir.ikisini birbirinden ayırdedemezsiniz.kim çorak bir sevdayı ister,topraktan mahrum bir yağmur düşler.*ya da kim yağmursuz bir mevsimde toprak ister.sevmek ve sevilmek ikiz gibidir,odun ve ateş gibidir,gül ile diken gibidir,nar ile çiçeği gibidir,arı ile bal gibidir.sabaha kadar düşünmeye gerek yok biri diğerinin üstünde değil yanındadır.sevmek ve sevilmek iki yapışık omuz gibidir.selametle kalınız.
gönül esintileri...

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.