Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Ah Şu Kadınlar (SUPER OTESI MUTLAKA BAKIN...!!]
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 3.69 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1

bircok anlami vardir . Kibir, gurur ve ben duygusunun aşırı ön plana çıkması durumudur enaniyet... bunlardan ben duygusunu kastetmistir

Alıntı
.
Konu: 33

yanlis anlasildim galiba....yazilan aciklamadaki gibi dusuncem olmamistir.olamaz.slmylmz kardesimizin acikladigina benzer bir yorum yapmak istedim.yani ben biz kavraminin on planda tutulmasi.daha once yazdigim kadinlarla ilgili yazilarimi okursaniz boyle bir dusunceye sahip olmadigimi gorursunuz.tsk ederim anlayisiniza...

Alıntı
.
Konu: 313

(19-09-2008, 22:01 )TOSTOS demiş ki: yanlis anlasildim galiba....yazilan aciklamadaki gibi dusuncem olmamistir.olamaz.slmylmz kardesimizin acikladigina benzer bir yorum yapmak istedim.yani ben biz kavraminin on planda tutulmasi.daha once yazdigim kadinlarla ilgili yazilarimi okursaniz boyle bir dusunceye sahip olmadigimi gorursunuz.tsk ederim anlayisiniza...

Yalnış anlasılma yok ben anlamadım sadece onu sordum teşekkürler

Alıntı
.