vay be aşka bak!:alkış:
.
vay be aşka bak!:alkış:
. [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] (En son düzenleme: 18-09-2007, 03:59 S_MecnuN.) . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . |