Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
En son ne okumuştum?
Konuyu Değerlendir
  • 23 Oy - 2.3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Yatak Odası Diyalogları
[LEFT][LEFT] [Resim: 975-297-820-7.jpg]Birol Güven TV’de anlatamadıklarını yazıyor!

Ortaya karışık yaşadığımız,Türk usulü hayatımızın keskin bir gözlemcisi o.

Toplumun dikiz aynası. O hep bize bizi anlattı. Mutfaktaki gizli kamera,

salondaki ayna gibiydi. Türk tipi sitcomların mimarı, bu defa“özelimizi” anlatıyor: ilişkilerdeki komik hallerimizi, gizli kafa içiseslerimizi ve

“Yatak odası diyalogları”nı. Akıcı, keyifli ve komik, biraz da yol gösteren, “okunası” bir kitap.

Mümin Sekman

K: Bir erkek yeni tanıştığı bir kadını yatağa atmak için ne kadaruğraşıyorsa sen de beni yatak odasına götürmek için o kadaruğraşacaksın.

E: İyi de ben her seferinde sıfırdan başlayacaksam neden evlendim ki?

* * * *

K: Sevişmek uzun ve zorlu bir süreç, yatak bunun en son aşaması. Amasen hep en sondan başlamaya çalışıyorsun. Biraz uğraşacaksın.

E: Bende hiç giriş gelişme bölümleri yoktur. Sadece sonuç vardır.

K: Erkek için cinsellik sıcak suya karıştırılıp hemen içilenNescafe’dir, kadın için ise kısık ateşte yavaş yavaş pişirilmiş köpüklübir Türk kahvesi.

* * * *

E: Çiçeği gönderen biz, evlenme teklif eden biz, sık sık ‘seniseviyorum’ demek zorunda olan biz, küçük sürprizler yapmak zorunda olanbiz. Eee, siz kadınlar ne yapacaksınız?

K: Erkek olmak yan gelip yatmak değildir. Biz kadınların sırtını yere getirmek kolay iş değildir! [/LEFT]
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 18

Kitap OGUZ SAYGIN 'ın bir kitabı Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

insanın istediği taktirde her istediğini yapabilecegini ama bunun yöntemlerini bulmayı anlatan bir kitap.türü:psikoleji

Tavsiye edermiyim yani farklı bir görüş bulabilmek açısından evet amabana çok hitap etmedi şahsen.

Ben demiyorum ki beni kafesten azad edin
Götürün kafesimi bir bağa da gönlüm şenlensin
Geçiyor gül zamanı a dostlar, Allah aşkına
Oturun bir bağa da bari beni yad edin

Muhammed Taghi Bahar

Alıntı
.

[COLOR=#NaNNaNNaN]Sol Ayağım [/COLOR]yazarı [COLOR=#NaNNaNNaN]Christy BROWN[/COLOR]

Beyin felcinin kurbanı olarak dünyaya gelen yazarın kendi hayat hikayesidir.Yazarın sol ayak parmaklarıyla yazmayı,resim yapmayı ve daktilo kullanmayı öğrenmek için çocuklugunda gösterdiği mücadeleyi anlatıyor. bu gayreti sonucunda İrlanda edebiyatının devleri arasına girmiştir.Güzel bir kitap tavsiye ederim.

Muhammed Taghi Bahar

Alıntı
.

mystrey demiş ki:Kitap OGUZ SAYGIN 'ın bir kitabı Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

insanın istediği taktirde her istediğini yapabilecegini ama bunun yöntemlerini bulmayı anlatan bir kitap.türü:psikoleji

Tavsiye edermiyim yani farklı bir görüş bulabilmek açısından evet amabana çok hitap etmedi şahsen.

çekim yasasını okuduktan sonra o kitaba tekrar göz atmanı isterim. o kitabı bir kaç yıl önce okuyordum yarım kaldı ve öylece kaldıSmiley (18)
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Alıntı
.

[B]Senai Demirci - Kıl Beni Ey NAMAZ

Kıl beni ey namaz
Çöllerden topla hücrelerimi
Rahmetinin serinliğinde yıka kalbimi

Kıl beni ey namaz
Dağlar küçülsün,denizler taşsın
Dağılsın kalabalıklar.
Ruku ruku doğrult eğriliklerimi.

Kıl beni ey namaz
İnsan kıl beni
Dogru kıl

Çok güzel bir kitap namazda her sözlediğimiz kelimeyi,her yaptıgımız hareketi şiirsel bir anlatımla sunmuş.tavsiye ederim.

Muhammed Taghi Bahar

Alıntı
.

Küçük Şeyler
[Resim: 975-322-352-8.jpg]
Birsüredir televizyonda devam eden Küçük Şeyler adlı program bu kitabınoluşumuna ilham verdi. Üstün Dökmen Küçük Şeyler kitabında temelkonulara, özellikle toplumun ihtiyacı olduğunu düşündüğü veseminerlerinde izleyenlerin etkilendiklerini gözlemlediği konularadeğiniyor. Programda ele alınan bazı konuların genişletilmesi ve yenikonuların eklenmesiyle oluşan kitabın çerçevesi insan ilişkileri,iletişim hataları, yaşama sevinci, çocuklarla iletişim, eşlerleiletişim, rollerimiz, kadın-erkek eşitliği...
Küçük Şeyler, etrafımızdaki pozitif şeyleri görüp hayatımızdakizorlukları, tuzakları yok saymayan, aksine tüm detaylarıyla -KüçükŞeyler’le- bir kez daha gözler önüne seren, verdiği ipuçlarıylayaklaşım ve davranışlarımıza ışık tutan bir eser.

hayattaki küçük şeylerin öneminden bahsediyor...

herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap... ben okumakta gec kalmışım siz sakın gec kalmayın

Alıntı
.

*ALEmDAR* demiş ki:
mystrey demiş ki:Kitap OGUZ SAYGIN 'ın bir kitabı Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

çekim yasasını okuduktan sonra o kitaba tekrar göz atmanı isterim. o kitabı bir kaç yıl önce okuyordum yarım kaldı ve öylece kaldıSmiley (18)

Açıkca söylemek gerekirse bana biraz gerçekçi gelmedi kitap biraz yaşamla ilğili lüksü gerektiriyor.ordaki teknikleri uygulamak için biraz vurdumduymaz olmak lazım.

Muhammed Taghi Bahar

Alıntı
.

mystrey demiş ki:
*ALEmDAR* demiş ki:

Açıkca söylemek gerekirse bana biraz gerçekçi gelmedi kitap biraz yaşamla ilğili lüksü gerektiriyor.ordaki teknikleri uygulamak için biraz vurdumduymaz olmak lazım.
birçok psikolaji kitabında aynı durum söz konusu uygulama zorlugu var.. kültürle uyuşmuyor bazılarıda..
ama çekim yasasını kesinlikle okumanı tavsiye ederim.....

Çekim yasasına göre sizin bugün bu siteye gelmeniz bir tesadüf değil...
Beyin neyi düşünürse, Beden onu yaşar.

Alıntı
.

*ALEmDAR* demiş ki:Küçük Şeyler
[Resim: 975-322-352-8.jpg]
Birsüredir televizyonda devam eden Küçük Şeyler adlı program bu kitabınoluşumuna ilham verdi. Üstün Dökmen Küçük Şeyler kitabında temelkonulara, özellikle toplumun ihtiyacı olduğunu düşündüğü veseminerlerinde izleyenlerin etkilendiklerini gözlemlediği konularadeğiniyor. Programda ele alınan bazı konuların genişletilmesi ve yenikonuların eklenmesiyle oluşan kitabın çerçevesi insan ilişkileri,iletişim hataları, yaşama sevinci, çocuklarla iletişim, eşlerleiletişim, rollerimiz, kadın-erkek eşitliği...
Küçük Şeyler, etrafımızdaki pozitif şeyleri görüp hayatımızdakizorlukları, tuzakları yok saymayan, aksine tüm detaylarıyla -KüçükŞeyler’le- bir kez daha gözler önüne seren, verdiği ipuçlarıylayaklaşım ve davranışlarımıza ışık tutan bir eser.

hayattaki küçük şeylerin öneminden bahsediyor...

herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap... ben okumakta gec kalmışım siz sakın gec kalmayın

Bir şeyleri anlatmakla onu yaşamak arasnda fark olmamalı bence Üstün Dökmenin kitaplarını bende severim ama.aması var.merak ederseniz amasınıda açıklarım

Muhammed Taghi Bahar

Alıntı
.

mystrey demiş ki:Bir şeyleri anlatmakla onu yaşamak arasnda fark olmamalı bence Üstün Dökmenin kitaplarını bende severim ama.aması var.merak ederseniz amasınıda açıklarım
ben merak ettim amasını... acaba biraz sosyete kesime mi hitap ediyor kitaplarSmiley

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 5 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.