/
15-02-2007, 16:50
Cvp: Bakmayan hiç bilemez
yok krizantem bnm kadar saf olmazsın
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'
.
/
15-02-2007, 17:02
bu saflar nie saf neyi anlamadılar anlatım
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
15-02-2007, 17:08
demeye çekiniyorum
daha saf görünmek bide diline düşmekten dolayı.Açıklim
şimdi msj yazdım
bekledim(millette süper falan deyince bişe gösterilecek dedim)
sonra şöle anladım sadece böle bi imkan sunulmuş haber veriliyor ... ,ondan öle yazdım.ohhh be.ne biçim msj yazıyon,bizi ne hale sokuyon,eminim gülüyosundur da.neyse buyur
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'
.
/
15-02-2007, 17:18
bende sadım hiç anlamadınız...
yukardaki gibi mesaj yazarsanız cvp yazmadan yazdıgınız mesajı göremeyecekler özellik bu
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
.
/
15-02-2007, 18:25
/
15-02-2007, 18:27
Arkadaşlar verilen emek için teşekkür ederim ama ben şahsen okumadığım ve içeriğini bilmediğim bir şeye olumlu veya olumsuz mesaj yazılmasını mantıklı bulmuyorum. Düşünün ki içeriğinden rahatsız olduğum için eleştiri mesajı yazmam gerekirken bilinmeyene ne yazılabilir ki???..Ben şahsen zorlamayla yapılacak bir teşekkürü anlamlı bulmuyor ve paylaşımcı arkadaşları tüm konuları yakından takip ederek katılıma davet ediyorum. unutulmamalıdır ki forumun besin kaynağı konuların paylaşımı ve verilen emeğin taktir edilmesidir. Teşekkür ederim.
.
/
15-02-2007, 18:38
RE: Cvp: Bakmayan hiç bilemez
boncuk demiş ki:Arkadaşlar verilen emek için teşekkür ederim ama ben şahsen okumadığım ve içeriğini bilmediğim bir şeye olumlu veya olumsuz mesaj yazılmasını mantıklı bulmuyorum. Düşünün ki içeriğinden rahatsız olduğum için eleştiri mesajı yazmam gerekirken bilinmeyene ne yazılabilir ki???..Ben şahsen zorlamayla yapılacak bir teşekkürü anlamlı bulmuyor ve paylaşımcı arkadaşları tüm konuları yakından takip ederek katılıma davet ediyorum. unutulmamalıdır ki forumun besin kaynağı konuların paylaşımı ve verilen emeğin taktir edilmesidir. Teşekkür ederim.
kardeş çok güzel bir yorum yapmışsın... forum misafirlerede açık oldugundan bazı şeyleri görebilmeleri için üye olmaları gereksin istiyorum. yani hep alıp gitmesinler birazda bilgilrinden bizleri istifade ettirsinler
karşılıklı bir paylaşım kadar güzel olan ne olabilir ki
Teşekkürler
.
/
04-03-2007, 21:57
RE: Bakmayan hiç bilemez
{EDITOR=bu özellik başka bir özellikle çakıştıgı için kaldırmak zorundakaldım
EDITOR}
.