Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
efet bir itiraf yapayım.......
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.33 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 313

Smiley vardır olmaz mı ama gönul isterki arkadaşımızın aşk çift yönlü olsun mutlulugun daim olsun Smiley

Alıntı
.
Konu: 248

Ah bu aşk tek taraflı
Yar çok inatçı
Seni senden istiyorum
Bu kalbimin en dogal hakkı

ah ahaaa tek taraflı aşk zor be.
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 480

krizantem senin dediğine göre karşılıksız aşk yoktur. bence o sevmiyo. ya seven insan sevgisini belli eder söylemesede. eğerki 24 saat sevdiği kişi ile hiç konuşmadan yapabiliyorsa sevmiyordur.
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 215

iddia ediyorum tek taraflı ne sevgi nede aşk vardır.sevgi veya aşk sandığınız şey sadece karşınızdaknin sizi sevme isteğidir eğerki sevmediğini sandığınız kişi sizi severse sizin ona olan sevginiz biter. hiçbir insan karşısındaki kişide sevgi bulmadan onu sevemez
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

eminimki zorluda sevdiği kişi tarafından sevildiğini biliyo sadece biraz sitem etmiş o kadar
değilmi zorlu sevdam Smiley

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

krizantem demiş ki:iddia ediyorum tek taraflı ne sevgi nede aşk vardır.sevgi veya aşk sandığınız şey sadece karşınızdaknin sizi sevme isteğidir eğerki sevmediğini sandığınız kişi sizi severse sizin ona olan sevginiz biter. hiçbir insan karşısındaki kişide sevgi bulmadan onu sevemez

mutlaka onu çekici kılan bir yanı vardır zaten insan birşeyler bulmadıgı insanı sevemez ....farklı bir özlelıgı vardır belki bakışları çok anlamlıdır..
vs....

Alıntı
.

ben çekiciliği veya bakışın anlamlılığını kastetmedim içinde sana karşı sevgi adına mutlaka bişey vardır ki sen onu seversin yoksa sadece bi hevestir onun seni sevme siteğidir
inşallah anlatabildimSmiley

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

krizantem demiş ki:ben çekiciliği veya bakışın anlamlılığını kastetmedim içinde sana karşı sevgi adına mutlaka bişey vardır ki sen onu seversin yoksa sadece bi hevestir onun seni sevme siteğidir
inşallah anlatabildimSmiley

sanırım bir yanlış anlaşılma oldu ben sadece senın ekledıgın yazıya bir şeyler ekledım arkadaşım senın ne demek istediginni tabıkı anladım
umarım sende anlamışsındır görüşürüz krizantemcim
frouma sık sık ugra biraz muahbbet edelım gelıp kaçıyorsunuz hemen
ok hoşçakal Smiley

Alıntı
.
Konu: 480

aşk sandığınız şey sadece karşınızdaknin sizi sevme isteğidir eğerki sevmediğini sandığınız kişi sizi severse sizin ona olan sevginiz biter

bunu şahsıma hakaret sayıyorum sevdiğim kişinin beni sevdiğini bildikten sonra ve sevdiğimi söylediğim kişiye olan sevgim karşılık aldıktan sonra beraberken bitecekse yerin dibine batsın benim o sevgim benimle beraber. krizantem arkadaşım senin biter dediğin şey ne sevgidir nede aşktır sadece açık bi tabirle insanın karşısındakini arzulamasıdır denemebilir. sevgi denen şey karşıdakinden karşılığını bulunca bazı şeyler paylaşılmış olur. ve sevgi öyle bişidir ki paylaşılınca asla ve asla tükenmez aksine yeni bi anlam kazanır ve paylaşım(beraberlik) devam ettikçe artar...
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 130

Paran Varsa Olursun tabe paranoyak bızde garıbız onu bılem olamıozSmileySmiley (18)

Alıntı
.