Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
huzur forum muhabbet salonu
Konuyu Değerlendir
  • 30 Oy - 2.77 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

sadecetuba demiş ki:
zorlusevdam demiş ki:PSYC beyefendi anlamamışsınız ne demek istediğimi site yeni bir site olduğu için bişeyler daha yeni bazı şeylerin neden yazıldığını bilmediğin için öyle demişsin. bilmiyorum ya. tuğba bu arada neyse iyi forumlar ben tecrübesizim. arkadaşlar benden memnun olmamışlarsa söyleyin yönetime yetkiyi alsınlar.....

aaaa ne demek yetkiyi alsınlar
daha yeni başlıosun
şöhret basamaklarını çıkacaksın sen dahaSmiley (26)

ne desen haklısın tuğba ne desen haklısın. sadece burdakilerle bişiler paylaşmak için konu ekliyordum ama beğenilmediyse bundan sonra eklemem sadece sitede bulunur eklenenlere bakarım...
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 3

zorlusevdam demiş ki:ne desen haklısın tuğba ne desen haklısın. sadece burdakilerle bişiler paylaşmak için konu ekliyordum ama beğenilmediyse bundan sonra eklemem sadece sitede bulunur eklenenlere bakarım...

aaa ben bişi mi dedim?
tabiki ekleyeceksin
mod olmak kolay deilSmiley (26)
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim
Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim

Alıntı
.
Konu: 1,019

sadecetuba demiş ki:
zorlusevdam demiş ki:ne desen haklısın tuğba ne desen haklısın. sadece burdakilerle bişiler paylaşmak için konu ekliyordum ama beğenilmediyse bundan sonra eklemem sadece sitede bulunur eklenenlere bakarım...
aaa ben bişi mi dedim?
tabiki ekleyeceksin
mod olmak kolay deilSmiley (26)

konu eklemek sadece mod yada yönetici olanın yapacagı iş değildir arkadaşlar.. mod yada yönwtici olmak burada yanlış giden birşey varsa onu düzeltmek ve arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır....

Zorlusevdam"ın süper mod olacagından ne kendisinin nede bir başka yöneticinin haberi vardı...

internette geçirdigi vakit biraz fazla oldugundan, sitede yanlış birşey oldugundan bizlerden önce görüp müdahale etme ve bana haber verme şansı oldugundan kendisini ben ona sormadan süper mod yaptım.. saolsun oda beklenrilerimi boşta bırakmadı...

aynı şeyleri bende yapabilirim diyen varsa buyursun süper modluk onun....

Saygılar....
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

evet arkadaşlar yöneticininde dediği gibi modluk meraklısı falan değilim mod olsamda olmasamda burda paylalım yapmak istiyorum ve öylede olacak. eğerki ben formda uzun vakit geçiriyorum. aktif bir üyeyim diyen olursa yöneticiden rica ederiz ona devrederim görevimi. ben işlerimden fırsat bulduğum 5 dakika dahi olsa burda bişiler paylaşmak için çaba sarf ediyorsam ve karşılığında tepki alıyorsam başka sözüm yoktur..... buyrun modluk sizin olsun...

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 313

oooo iki gün ortdan kaybolduk olanlara bak ne oldu zorlu sevdam kankicim ne oldu sen iyi çalışıuyorsun çalışmayanlar düşünsüz sıteye katkısı olmayanların çekememezligi sanırımsen modlugun hakkını veriyorsun boşver konuşulanları
herkes hak ettıgı mevkide kalır ....

o arada hepinizi çokk özledım Smiley

Alıntı
.

bizde senin yorumlarını paylaşımlarını özledik arkadaşım hoşgeldin

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 0

ankara soguk sessız

Alıntı
.
Konu: 458

oof ooooofff!!! yumurta kapıya dayandı! projeler vizeler vesaireler vesaireler! hepinizin dualarını beklioyrum arkadaşlar! hepinize hayırlı geceler!

Alıntı
.
Konu: 11

zorlusevdam demiş ki:
sadecetuba demiş ki:
zorlusevdam demiş ki:PSYC beyefendi anlamamışsınız ne demek istediğimi site yeni bir site olduğu için bişeyler daha yeni bazı şeylerin neden yazıldığını bilmediğin için öyle demişsin. bilmiyorum ya. tuğba bu arada neyse iyi forumlar ben tecrübesizim. arkadaşlar benden memnun olmamışlarsa söyleyin yönetime yetkiyi alsınlar.....

aaaa ne demek yetkiyi alsınlar
daha yeni başlıosun
şöhret basamaklarını çıkacaksın sen dahaSmiley (26)

ne desen haklısın tuğba ne desen haklısın. sadece burdakilerle bişiler paylaşmak için konu ekliyordum ama beğenilmediyse bundan sonra eklemem sadece sitede bulunur eklenenlere bakarım...
ALINIRMIŞTA KİM AĞLATTI CANIM SENİ.
DÖVERİM BEN ONLARI ŞİMDİ
yahudiler hariç tüm insanları seviyorum.

Alıntı
.

nerde bu devlet nerde bu millet huzur halkı huzurlu olmanız dileklerimle iyi geceler hoşçalın hakkınızı helal edin

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.