bence gurur
ölmekmi yaşamakmı?
ölmekmi yaşamakmı?
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
![[Resim: avauser56671gu3.gif]](http://img338.imageshack.us/img338/4250/avauser56671gu3.gif)
![[Resim: avauser56671gu3.gif]](http://img338.imageshack.us/img338/4250/avauser56671gu3.gif)
.
bence gurur
ölmekmi yaşamakmı? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
![]() .
ölmek
sevgilin mi dostun mu
Kan damladı ve kök saldı kayada,
Sildik kanı kılıçlardan ince beyaz yenlerimize, Artık silahımız kalmadığında Kaburgalarımızdan birini çıkaracağız Ve bir kılıç yapacağız ondan. CEVAHİR SİPAHİ .
tabiki sevgilim
![]() abd mi israil mi (yaşamak için) .
ikiside biribirinden zalim ama yahudi içinde yaşamaktansa karma bi millet içinde yaşamak daha iyidir Abd....
Para mı saadet mi
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
onunla olsunda beş kuruşum olmasın saadet (değil semayı istiyorum saadeti napcam ya)
tartışmak mı susmak mı ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
susmak çünkü tartışmayı hiç sevmem
![]() ağlamakmı gülmekmi? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
![]() .
Gülmek neşeli olki genç kalasın
![]() ![]() ![]() .
tuzlu
artık o yokken artık tatlı yemem...... tamam mi devam mı ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] (En son düzenleme: 11-11-2007, 22:10 S_MecnuN.) .
tabiki de devam
![]() hüzünmü sevinçmi? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
![]() .
hüzün (artık sevincin bi anlamı kalmadı)
koşmak mı yürümek mi ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . |