hayırlı geceler dostlar!! aynı zamanda hayırlı sabahlar çünkü bu msjımı anca sabah okuyabilirisiniz!
.
hayırlı geceler dostlar!! aynı zamanda hayırlı sabahlar çünkü bu msjımı anca sabah okuyabilirisiniz!
.
MERHABA arkadaşlar nasılsınız hayırlı günler hepinize
.
siz sitemizin nadide üyeleri bilmem kaçıncı rüyanızı görürken ben sitenin bekçiliğini yapıyorum ki siz rahat rahat uyuyasınız diye. malumunuz sitemiz çok güzelleşti kem gözlerden sakınmak gerekir yarın geceki bekçimiz blusky dır. arkadaşa çay poça kurabiye pasta gibi ikramlarda bulunabilirsiniz. siz karnınız tok yatarken ben AÇIM AÇ.....
NOT: ben bekçilik yaparken sayın yönetiçiniz sizler için uykusundan fedakarlık edip siteye bişiler katmaya çalışıyo. görüorum ki kendilerinden teşekkürkerinizii eksik etmiyorsunuz. yönetici=alemdar 27 KASIM 2006 SAAT 3:03 [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] (En son düzenleme: 27-11-2006, 03:04 S_MecnuN.) .
günaydın arkadaşlar nerdesınız yahu nasılsınız gününüz nasıl geçiyor hayırlı günler kendınıze dıkkat edın
hoşçakalın özletmeyın kendınızii .
Merhaba Kardeslerım nasılsınız Muhammed tabe kardesım aldın sende kendıne netı gecelerı uyumazsın olum kor olacak o gozlerın get de aksam yat valla bu genc yasda kor olcan valla zor bulursun göz ama allah korusun öle bısı olmasın sonra urfaya nası gıdecen demı neyse arkadaslar benım buradakı zamanım kısıtlı sıteye ole bı uradım az da olsa katkım olur fakat web dızayn ısı beklemez dımı sabahları ne yazarsam artıkın hade gorusuruz mıllet ben ssk ya gıdıom
.
Cumleten S.a arkadaslar nasılsınız
.
herkese hayırlı aksamlar beyler ben kacar bır kachafta kadar sızle bırlıkde olcam sonra malum ıs guc ınsallah ılerde dahada gelısırsıznız gorusmekuzere hayırlı aksamlar
.
Aleyna Ve Aleykum Selam. selo
günaydın huzurcu dostlar nasılsın iyi güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle............ [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
herkese günaydınnn
.
bütün GS li arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi en için FB li olarak sunarım
bom bom cim neydi cin bom bum muydu tekrar bekleriz böyle olmadı bidahakin de 6_0 yenileriz ha ha [COLOR=#000000] . |