Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
huzur forum muhabbet salonu
Konuyu Değerlendir
  • 30 Oy - 2.77 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

hayırlı geceler dostlar!! aynı zamanda hayırlı sabahlar çünkü bu msjımı anca sabah okuyabilirisiniz! Smiley

Alıntı
.
Konu: 313

MERHABA arkadaşlar nasılsınız hayırlı günler hepinize Smiley

Alıntı
.
Konu: 480

siz sitemizin nadide üyeleri bilmem kaçıncı rüyanızı görürken ben sitenin bekçiliğini yapıyorum ki siz rahat rahat uyuyasınız diye. malumunuz sitemiz çok güzelleşti kem gözlerden sakınmak gerekir yarın geceki bekçimiz blusky dır. arkadaşa çay poça kurabiye pasta gibi ikramlarda bulunabilirsiniz. siz karnınız tok yatarken ben AÇIM AÇ.....

NOT: ben bekçilik yaparken sayın yönetiçiniz sizler için uykusundan fedakarlık edip siteye bişiler katmaya çalışıyo. görüorum ki  kendilerinden teşekkürkerinizii eksik etmiyorsunuz. yönetici=alemdar

27 KASIM 2006 SAAT 3:03
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
(En son düzenleme: 27-11-2006, 03:04 S_MecnuN.) .
Konu: 313

günaydın arkadaşlar nerdesınız yahu nasılsınız gününüz nasıl geçiyor hayırlı günler kendınıze dıkkat edın

hoşçakalın özletmeyın kendınızii Smiley

Alıntı
.
Konu: 130

Merhaba Kardeslerım nasılsınız Muhammed tabe kardesım aldın sende kendıne netı gecelerı uyumazsın olum kor olacak o gozlerın get de aksam yat valla bu genc yasda kor olcan valla zor bulursun göz Smiley (18) ama allah korusun öle bısı olmasın sonra urfaya nası gıdecen demı Smiley (18) neyse arkadaslar benım buradakı zamanım kısıtlı sıteye ole bı uradım az da olsa katkım olur fakat web dızayn ısı beklemez dımı Smiley (18) sabahları ne yazarsam artıkın hade gorusuruz mıllet ben ssk ya gıdıom

Alıntı
.

Cumleten S.a arkadaslar nasılsınız

Alıntı
.

herkese hayırlı aksamlar beyler ben kacar bır kachafta kadar sızle bırlıkde olcam sonra malum ıs guc ınsallah ılerde dahada gelısırsıznız gorusmekuzere hayırlı aksamlar

Alıntı
.
Konu: 480

Aleyna Ve Aleykum Selam. selo

günaydın huzurcu dostlar nasılsın iyi güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle............
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 248

herkese günaydınnnSmiley
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 215

bütün GS li arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi en için FB li olarak sunarımSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
bom bom cim neydi cin bom bum muydu
Smiley (15)
tekrar bekleriz böyle olmadı bidahakin de 6_0 yenileriz ha haSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.