Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Manisa’da öğrencilere internet kafe yasağı
Konuyu Değerlendir
  • 18 Oy - 2.89 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

Manisa’da öğrencilere internet kafe yasağı

Ertan KORKMAZ (DHA)

MANİSA Valiliği, ilköğretim öğrencilerinin hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında internet kafelere girişini yasakladı. Tartışma yaratan karar sonrası, 70 internet kafenin bağlı olduğu Manisa Kahveciler Odası, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü ile görüşerek mağdur edilmemelerini istedi. Oda Başkanı Abdullah Uğursalan, saat 18.00’den sonra hiçbir ailenin çocuğunu internet kafeye göndermeyeceğini hatırlatarak bu kararla iyi niyetle çalışan işletmecilerin zarar göreceğini belirtti. İnternet kafe işletmecileri de kararın uygulanmaya başlamasının ardından gelen öğrencileri geri çevirdiklerini ancak üniformalarını çıkararak gelenleri nasıl ayırt ede-ceklerini bilemedik-lerini söyledi.

Alıntı
.
Konu: 313

İYİ Bir karar bence ama esnafada yazık okuldan kaçıp internet cafelerıne gidiyoır çocuklar yanıo yasak olsun daha iyi

Alıntı
.
Konu: 480

tamam arkadaşlar internet denen meret önemli bişi ama ordaki çocuklar bunu bişeyler araştırmak bişeylerden faydalanmak için kullanmıyorlarki orda yaptıkları savaş oyunları oynamak. yaşı biraz büyükler ise kız tavlarız gibisinden ordalar. ya istanbulda benim yaşadığım sokaktaki 12-13 yaşındaki veletler internette kaçtane kız arkadaşları olduklarından bahsediyorlar hangi oyunda ne kadar iyi olduklarından bahsediyorlar. bitanesinden daha ben internetten şu şehir şu ülke hakkında bilgi almaya çalıştım şunu araştırdım dediklerini duymadım....
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.