Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bulutla Yildizin Büyük Aşki
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.13 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

Bulutla Yildizin Büyük Aşki

--------------------------------------------------------------------------------

bulutla Yildizin Büyük Aşki

Bir Zamanlar Gökyüzünde Birbirlerini Gerçekten çok Seven Bir Bulutla Yildiz Varmiş.bulut Gökyüzünün En şeker En Pembe Bulutu Yildizsa En Parlak Umudu En çok Yansitan Yildiziymiş..gökyüzünde Bulunan Her Varlik Onlarin Sevgisini Kiskanirmiş.tatli Bir Kiskançlikmiş Tabiki Onlarinki.ama Biri Varmişki Bulutla Yildizin Ayrilmalarini Yürekten Istiyormuş.hemde Yildizin En Yakin Arkadaşi Olmasina Rağmen.. Bulut Biraz Safmiş Kimseyi Kiramazmiş…yildizsa Bulut Için Elinden Gelen Herşeyi Yapabilir,herkese Meydan Okuyabilirmiş.zaten Onun Için Bir Bulutu Birde çok Sevdiği Dostu Peri Varmiş…nereden Bilebilirdiki Perinin Bir Gün Bunlarin Hepsini Yildizla Bulutun Ayrilmalari Için Kullanacağini..bir Gün Nazar Değmiş Bulutla Yildiza…hilç Yoktan Bir Sebepten Ayrilmişlar.bulut çekip Gitmiş Hatali Olmasina Rağmen..
Yildizsa Nasilsa Bulutum Beni Seviyor Dönecektir Diye Düşünmüş
Fakat Hiç Bir şey Beklediği Gibi Gitmemiş Ve Bulut Dönmemiş Kim Bilir Belkide Cesaret Edememiştir Dönmeye Bilinmez…ama Ikiside çok üzülmüş Bu Duruma.gökyüzündeki Iyilik Melekleri Bile Ağlamişlar Onlarin Durumlarina Ama Ne Fayda…ertesi Gün Yildiz Olanlari En Yakin Dostu Periye Anlatmiş.periyse Göstermelik Bi Hüzne Bürünmüş…çünkü Eline Büyük Bi Firsat Geçmiş..artik Hayati Boyunca Kiskandiği Kişiye Karşi Kozlari Vardi Elinde…o Kişi, En Yakin Dostu Yildiz Olmasina Rağmen Kullanacakti Kozlarini..hemde Büyük Bi Zevkle Bulutun Yanina Gitmiş Ve Yildizin Artik Onu Sevmediğini Sölemiş..bulutsa üzülmüş Boynunu Birakmiş Ama Elinden Hiç Bişey Gelmeyeceğini Düşünmüş…çünkü Yildiz Inatciymiş.bi Kere Olmaz Dediyse Bir Daha Olur Demezmiş.peride Bulutun Bu üzgün Durumundan Yararlanip Ona Olan Sevgisini Itiraf Etmiş….
Bulutta Kimseyi Kiramadiği Için Perinin Yildizin Yerine Geçmesine Izin Vermiş..yildiz Günlerce Bulutun Dönmesini,ondan Af Dilemesini Beklemiş.ama Bulut Gelmemiş.bir Gün Yildiz Bulutun Yanina Gidip Konuşmaya Karar Vermiş..gece Yola çikmiş
Bulut Dostu Sandiği Periyle Birlikte Ayda El Eleymiş.melekler Dayanamayip Tüm Olan Biteni Anlatmişlar Yildiza..yildiz çok üzülmüş Ve çaresiz Dönmüş Arkasina Ve Gitmiş…ve Yavaş Yavaş. Sönmeye Başlamiş.o Günden Sonra Yildiz Sönmüş Artik Işik Veremez Olmuş..bulutsa Artik Ne O Kadar Pembe Nede O Kadar Kadifeymiş…yildiz Ilk Zamanlar Herşeyden Vazgeçmiş… Hayata Küsmüş. Ama Kolay Pes Etmemiş.kisa Bi Süre Sonra Hayatiyla Ilgili O önemli Karari Vermiş Güne Kadar Hiç Görmediği Güneşin Yanina Gitcekmiş Ve Biraz Daha Işik Isteyecekmiş Ondan… çok Geçmeden Daha önce Hiç Görmediği Güneşin Yanina Gitmiş.ondan Yansitmasi Için Biraz Daha Işik Istemiş.güneş Işik Yerine Sevgisini Vermiş Yildiza.o Gün Bugündür Yildiz,dünyaya Güneşin Sevgisini Yansitir.bulutsa Hep Gözyaşlarini Akitir Dünyaya…

Birde Yüreğinde Kopan Firtinalari………
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.

Bir anne ve babanın bir tanecik oğlulları varmış.Oğulları amerikada özel şirkette çalışıyormuş. Şirkette ani bir patlama olmuş. Genç patlamadan hemen sonra ailesi ile konuşmuş.

“ Anne patlamada arkadaşımın tek ayağı ve kolu koptu onuda alıp Türkiyeye gelebirmiyim?”

Anne “ oğlum nasıl olur bize zorluk çektirir, tek ayağı ve kolu yok. Nasıl yardımcı olabiliriz ona ama 10 veya15 günlüğüne kalabilir.”

Bunun üzerine genç telefonu hemen kapatır.

Eve Amerikadan telefon gelir.

Polis bu anne ve babayı morka götürür. Kötü bir manzara ile karşı karşıya kalırlar. Polis tek kolu ve tek bacağı olmayan genci gösterir. Ve yüzünü açarlar ki çok sevdikleri oğlulları.

Oğlulları telefonda kendini anlatırken ailesi yük olacağını söylemişti.

Gençte demmek ki anne ve babam bana bu halde isteyerek bakamayacak düşüncesiyle. Kendini amerikanın yüksek binalarından birinden aşağıya atar.

Bilinçsizce yapılan konuşmanın sonucunuda ebebeyinler çekerler…Hemde bir ömür boyu………

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.

Kurbağa, Prens ve Güzel Kız masalı

Bir gün kurbağa yakışıklı prensi öper ve prensin konuşma özgürlüğünü her yıl bir kelime konuşmakla kısıtlar.
Prens konuşmamanın acısıyla kıvranır dururken, bir gün ahu gözlü, güzel ve çok şirin bir kız görür. Ve buna sevgisini açıklamak ister ama bunun için büyük fedakarlıklara katlanması gerektiğini düşünür ve güzel kız için bunun yapması gerektiğini düşünür. İlk düşündüğünde "seni çok seviyorum" diyecektir. Prens üç yılı çok zorluklara katlanarak geçirirken kızı görüp de konuşamamanın acısına katlanmayı göze alır.
Zorlu üç yıl sonunda prens "seni seviyorum" demenin onun için tam bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüp "benimle evlenir misin" demeyi de kararlaştırarak 2 yıl daha beklemeyi göze alır.
Yine zorluklarla geçen yıllar sonunda prens 5 kelime konuşma hakkına sahip olmuştur ve böylece güzel kıza "seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diyebilecektir. Koşa koşa kızı bulabileceği yerleri dolaşır.
En sonunda kızı bulur ve bir şeylerle uğraşmakta olan kıza, "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diye sorar.

Elindeki işi bırakan kız söyleneni anlamayarak, "Pardon?" der

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.

sessizce........

--------------------------------------------------------------------------------

Sevdalar baharı beklermiş, ayrılıklar en umulmaz anı... Ayrılık mevsiminden sonra tozu düşmüş kelebek gibi kalbinizi de kaybedersiniz

ve Leyla ile Mecnun sizin için artık pek bir şey ifade etmez. Kurduğunuz hayallerden yana öksüz kalırken geçmiş günlerden bir ümit bekleyen gözleriniz ise bir organ olmaktan öteye gitmez bundan sonraki yaşamınızda. Yüreğiniz ise dudaklarda bir yalan kadar kalıcı olamamanın acısıyla çarpar artık.

Peki ya benim düşlerim ne oldu, diye sorduğunuzda rüyalar kısa sürer diyen birine rastlarsınız mutlaka. Yüreğiniz derdini anlatacak bir dost ararken konuşma yeteneğini kaybettiğinin farkında değildir hala. Dünden kalan ne varsa aklınızda bir yağmur gibi düşer gözlerinize. Bir de mevsim sonbahar ise eylül yağmurlarıyla göz yaşlarınızı gönderirsiniz vefasız sevgiliye.

Çeşitli şarkılarla sitem gönderirken kadere milyonlarca insandan sadece biri olduğunuz aklınıza gelmez, kendinizi ne çok önemsersiniz o anda, sanki şarkıların tümü sizin için yazılmıştır...

Bir zamanlar baktığınızda size aşkı anlatan o gül artık mazideki bir hatayı anlatır size. Her gördüğünüz çiçeği ona benzetirken altındaki dikenleri görememenin pişmanlığını yaşarsınız...

Aslında çok basittir, başladığı gibi bitmiştir sevdanız... Yıllardır yaşıyorum dediğiniz dünya sizi daha yeni kucaklamıştır ve acılarla yoğrulmayan hayat daha başlamamış masaldır.

Bundan sonra sitemler sevgiliye değil boşa geçen yıllaradır. Kalbinizi dolduran bu sonsuz aşk ile birlikte başkasına verecek sevginiz kalmamıştır çünkü...

Siz farketmeseniz de artık bu girdabın içine girmişsinizdir. Ne zaman çıkmak isteyip, çırpınsanız da, aşkınızdan ölecek gibi olup, tekrar aynı duyguları yaşamayacağınızı düşünseniz de, yeni bir yol başlar her sefer...

Sessizce, farkettirmeden size

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 215

kurbağa prens ve güzel kız masalına bayıldım çok güzel ellerine sağlık
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]