Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Anket: sizce arzunun kambere abi demesi caizmi
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
caiz değil kesinlikle
57.14%
4 57.14%
demese daha iyi ama sakınca yok
42.86%
3 42.86%
Toplam 7 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

:)arzu  ile kamber arasındaki sorun :)
Konuyu Değerlendir
  • 21 Oy - 2.57 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 480

arkadaşlar
arzu:18
kamber:22

yaşındalar

bunlar dostlar fakat arzu kambere sana abi dememin sakıncası varmı diye soruyo. kamberinde geçmişte arzuya karşı bir ilgisi var. ama bunlar şuanda çok iyi anlaşıyorlar. sizce arzunun kambere abi demesi ne kadar uygun. bence dememeli sizce caizmi
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
(En son düzenleme: 11-11-2006, 21:21 S_MecnuN.) .
Konu: 0

kesinlikle demesi söz konusu bile değil bunlar önemli konular dikkatli olmak lazım abi demesinin yorumu ve izahı bile söz konusu değildir...

Alıntı
.

kim demiş demese daha iyi olacak ama sakınca yok diye bu karara nasıl vardığını açıklama lutfunda bulunurmu bu arkadaşımız

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 248

zorlusevdam demiş ki:kim demiş demese daha iyi olacak ama sakınca yok diye bu karara nasıl vardığını açıklama lutfunda bulunurmu bu arkadaşımız
ben dedim galiba hatırlamıyomSmiley (28) ama şuan düşünüyorumda kötü bir cvp degil Smiley (28) yani abi demese daha iyi olacak ama dersede sakıncası yok çünkü olmuş bitmiş bir olay(kızın haberi bile yok duygusallıktan) yani kız abi dedigi zaman kıyamet kopmaz he ben demesinden yanamıyım hayır ama söylersede öyle büyük bir problem degil çünkü kız belki abi gözüyle görüyor ve hiç birşey hissetmiyordur... ılımlı düşünüyorum
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.

OceaN demiş ki:
zorlusevdam demiş ki:kim demiş demese daha iyi olacak ama sakınca yok diye bu karara nasıl vardığını açıklama lutfunda bulunurmu bu arkadaşımız
ben dedim galiba hatırlamıyomSmiley (28) ama şuan düşünüyorumda kötü bir cvp degil Smiley (28) yani abi demese daha iyi olacak ama dersede sakıncası yok çünkü olmuş bitmiş bir olay(kızın haberi bile yok duygusallıktan) yani kız abi dedigi zaman kıyamet kopmaz he ben demesinden yanamıyım hayır ama söylersede öyle büyük bir problem degil çünkü kız belki abi gözüyle görüyor ve hiç birşey hissetmiyordur... ılımlı düşünüyorum

kızın haberi varmış kardeş baştan beri biliyormuş ama kız bunu gıcıklık olsun diye de yapıyo olabilir. anlatılan kadarı ile kız biraz uyusSmiley (18)

Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 3

bence kesinlikle demeli...
türk aile yapısı örf adet vb. vb.demesini gerektirir
eger kız demiosa çok ayıp...
çok ayıpladık....
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim
Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim

Alıntı
.
Konu: 248

zorlusevdam demiş ki:
OceaN demiş ki:

kızın haberi varmış kardeş baştan beri biliyormuş ama kız bunu gıcıklık olsun diye de yapıyo olabilir. anlatılan kadarı ile kız biraz uyusSmiley (18)

kız gıcıklık yapıyorsa o ayrıSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 3

OceaN demiş ki:kız gıcıklık yapıyorsa o ayrıSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
gıcıklık yapıosa diyebilir mi?Smiley (18)
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim
Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim

Alıntı
.
Konu: 564

bence abi demeli.kız gıcıklık olsun diyosa demekki istemiyoki abi diyo bence.
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.
Konu: 1,019

nadide demiş ki:bence abi demeli.kız gıcıklık olsun diyosa demekki istemiyoki abi diyo bence.

diyecek madem nden soruyor ki sana abi dememin sakıncası var mı dieRanting2
bende kız Kamber"in agzını arıyo:hıhı:hıhı:hıhı

diyecekse sormadan derdi zatem
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.