/
28-08-2006, 16:42
Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin Kabrİ
{EDITOR=
![[Resim: besmele1gx.gif]](http://img102.imageshack.us/img102/6274/besmele1gx.gif)
<br><br>
![[Resim: savkabr1bq.jpg]](http://img102.imageshack.us/img102/3171/savkabr1bq.jpg)
<br><br><font style="font-weight: bold; color: rgb(255, 0, 0);" size="3">Düzeltme<br><br>Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin Kabrİymiş..</font><br><br>
sömürecek arkadaşlara duyurudur<br>
lütfen resmin üzerine reklam vs. yazmayınız !EDITOR}
HuzurForum"a hoşgeldin reddeck, --::HuzurForum::-- Çok güzel olacağız çokkk since Jul 2006.
(En son düzenleme: 01-04-2007, 19:14 EşkiyA.)
.
/
28-08-2006, 19:32
RE: Hz.muhammed S.a.v Efendİmİzİn Kabrİ
yasak olan bir şeyin yapılmış olması bana biraz garip geliyor... ancak yine de teşekkürler de ben biraz şüpheliyim bu konuda!! sonuçta bi hikmet warmış ki fotoğraf çekimi yasaklanmış.. öle diil mi?
.
/
31-08-2006, 12:19
walla kardeş bunu interte gezerken gördüm sizinle paylşamak istedim
HuzurForum"a hoşgeldin reddeck, --::HuzurForum::-- Çok güzel olacağız çokkk since Jul 2006.
.
/
31-08-2006, 14:12
Arabistanda türbelerde, kabede vs. foro çekimi genelde yasak..
onların mezhebinde türbe inancı filan yok bundan olsa gerek.
Vahhabi mezhebindenler ya..
tşk.... daha önce görmüştüm
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
24-10-2006, 20:26
Saygıdeğer kardeşim bu kabir Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin kabiri bu nette dolaşan resim onundur.Ama bazıları iy niyetlemi kötü niyetlemi eklemiş taa bu siteye ve birçok siteye efendimizin kabri diye yaygara yapılmıştır Lütfen kardeşlerim biraz mantıklı ve akıllı olalım Allah akıl vermiş selam ve dua ile
.
/
12-11-2006, 18:51
Cvp: Hz.muhammed S.a.v Efendİmİzİn Kabrİ
çok teşekkürler ilk defa görüyorum
Ailemede göstereyim
.
/
01-04-2007, 18:02
Cvp: Hz.muhammed S.a.v Efendİmİzİn Kabrİ
{EDITOR=<DIV><STRONG>bişey değil arkadaşlar </STRONG></DIV>EDITOR}
.
/
01-04-2007, 18:05
Cvp: RE: Hz.muhammed S.a.v Efendİmİzİn Kabrİ
{EDITOR=<P>
umut_yolcusu demiş ki:Saygıdeğer kardeşim bu kabir Mevlana Celalettin Rumi hazretlerinin kabiri bu nette dolaşan resim onundur.Ama bazıları iy niyetlemi kötü niyetlemi eklemiş taa bu siteye ve birçok siteye efendimizin kabri diye yaygara yapılmıştır Lütfen kardeşlerim biraz mantıklı ve akıllı olalım Allah akıl vermiş selam ve dua ile
</P><P> </P><P><STRONG>kardeş ben gidip çekmedin internette gezerken gözüme çarptı bende ekledim ne gibi bir art niyet olabilir ki !</STRONG></P>EDITOR}
.