Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bu bir tarz mı? Yaşam şekli mi?............
Konuyu Değerlendir
  • 9 Oy - 2.44 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 313

Bu bir tarz mı? Yaşam şekli mi? Sessizliğin ortasında bir garip yok oluş, ya da gürültünün ortasında sesini duyurma çabası mı? Dalgakıranlarla boğuşmak, gökyüzünü tekrar tekrar maviye boyamak, yıldızları alıp bir bir yerleştirmek, ya da çağlayanları tersine döndürmek, ne dersen de. Belki bir çırpınış, belki son saatlere yaklaşmanın verdiği kıyasıya bir nefes alıp verme çabası.
Kendini güçlü, kendini yenilmez, kendini yıkılmaz kılabilmek. Vurduğunda masaya yumruğunu, sadece korkudan dinlenebilir olmak. Gurur denilen şeyin yokoluşunu izlemek, saatlerin ilerleyişini durdurabilmek, zamana hükmedebilmek. Doğan güneşi kucaklayabilmek, geceyi saran karanlığı ruhunla birleştirebilmek. Benimsemek, karanlığın içinde bile bir ışık görebilmek. Sevmek.
Seni seviyorum diyebilmek, umarsızca, kayıtsızca, çılgınca sokaklara çıkıp haykırabilmek. Kim ne der, gülerler mi acaba bana, kınarlar mı, alay ederler mi?
Hiç düşünmeden bunları, yaşamak gönlünce, duygusallığın en uç noktasında, ayakların yerden kesilene dek.
Belki sokaklara çıkıp haykırmıyorum, belki içimde bir sızı söyleyemediklerim, belki saatlerce oturup yokluğuna ağlıyorum, kimbilir sevdamı belkide tek başına yaşıyorum. Bu bir ceza mı, yoksa ben bir tutuklumuyum, bilmiyorum. Bildiğim tek şey var!
Ben seni sevmeyi seviyorum. Ben, sende nefes alıyor ve hayatı gözlerinde yaşıyorum..

Alıntı
.
Konu: 480

Ben seni sevmeyi seviyorum. Ben, sende nefes alıyor ve hayatı gözlerinde yaşıyorum..

yüreğinden yansıttığın güzellikler arttıkça yüreğinin büyüklüğünü daha iyi anlıyorum. ve kendime kızıyorum neden bu kadar kayıtsızsın bu güzel yürek karşısında diye.

güzel bi paylaşımdı teşekkürler....
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 313

zorlusevdam demiş ki:Ben seni sevmeyi seviyorum. Ben, sende nefes alıyor ve hayatı gözlerinde yaşıyorum..

yüreğinden yansıttığın güzellikler arttıkça yüreğinin büyüklüğünü daha iyi anlıyorum. ve kendime kızıyorum neden bu kadar kayıtsızsın bu güzel yürek karşısında diye.

güzel bi paylaşımdı teşekkürler....

o senin yüregının güzelligi Smiley teşekkür ederim

Alıntı
.
Konu: 130

Çok Güzel

Alıntı
.