no comment
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
(En son düzenleme: 20-11-2006, 09:17 S_MecnuN.) .
Anket: sizce arzunun kambere abi demesi caizmi Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
caiz değil kesinlikle | 4 | 57.14% | |
demese daha iyi ama sakınca yok | 3 | 42.86% | |
Toplam | 7 oylar | 100% |
* Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
no comment
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] (En son düzenleme: 20-11-2006, 09:17 S_MecnuN.) . *ALEmDAR* demiş ki:kız sormuyo bence..abi deyince kamber kızıo...nadide demiş ki:bence abi demeli.kız gıcıklık olsun diyosa demekki istemiyoki abi diyo bence.
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim . Zorlusevdam demiş ki:arzu kambere sana abi dememin sakıncası varmı diye soruyo. sadecetuba demiş ki:kız sormuyo bence..abi deyince kamber kızıo... yıkarda yazıgı gibi kız soruyo.. ************ kuzen benim jeton düştü... buldum ben bu Arzuyu
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın"....
ana fikir; Arzu kendini aşmalı kambere çıkma teklif etmeli .
arzu şansını kaybetti kamber başkasını buldu
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . yurtseven1881 demiş ki:bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın"....bence kamber başkasını bulmalı arzuyu takmamalı daha insafsızca olursonrada arzuya aman arzu ne halin varsa gör demeli:hıhı
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim . sadecetuba demiş ki:yurtseven1881 demiş ki:bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın"....bence kamber başkasını bulmalı arzuyu takmamalı daha insafsızca olursonrada arzuya aman arzu ne halin varsa gör demeli:hıhı bana kalırsa Kamber başkasını buldu ama Arzu işin böyle olmasını kabullenemedi.. acısını çekip duruyo:hıhı:hıhı:hıhı
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . *ALEmDAR* demiş ki:sadecetuba demiş ki:yurtseven1881 demiş ki:bence sorun kamber ve arzu değil, bu konuyu açan arkadaşın başına gelen bi olayy .hehehehe , kardeşim "kalbinin sesini dinle asla pişman olmazsın"....bence kamber başkasını bulmalı arzuyu takmamalı daha insafsızca olursonrada arzuya aman arzu ne halin varsa gör demeli:hıhı oh olsun arzuya iyi yapmış kamber arzuya müstehakmış zaten bence artık kamberin adını değiştirip mecnun yapmanın zamanı gelmiş
Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim .
uyussunuz ya siz no comment
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . sadecetuba demiş ki:oh olsun arzuyabence kamber yeni halinden memnun.. asıl Arzunun adını Leyla koymak lazım arayıp dursun Kamberi:hıhı:hıhı:hıhı zorlusevdam demiş ki:uyussunuz ya siz no commentTürkçende bi sorun mu var kuzen
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . |