Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
İşte Saniye Saniye İntihar Anı -FOTO
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.83 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

İşte Saniye Saniye İntihar Anı -FOTO

25/11/2006

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde annesiyle tartışınca 4. kata çıkan genç kadın, kendisini yakalamak isteyen ağabeyinin elinden kurtulup önce bir işyerinin tentesine çarptı, daha sonra da kurtarma brandasının üzerine düştü.

Yaralanan genç kadın, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

N.B. (22) isimli genç kadın, öğle saatlerinde annesinin evine gitti. Annesiyle tartıştığı öne sürülen N.B, yengesine yalnız kalmak istediğini söyleyerek bir odaya kapandı. Daha sonra Karacaahmet Mahallesi'ndeki evine giden N.B, terasa çıkarak intihara teşebbüs etti.

Genç kadını terasta gören vatandaşlar, polis, ambulans ve itfaiyeden yardım istedi. Genç kadın, "Ben şimdi babamın yüzüne nasıl bakacağım?" diye konuşurken, olay yerine gelen 112 ekiplerinin geri gitmesini istedi. Acil servis ekibi, bunun üzerine ambulansı sokak arasına çekerken, diğer taraftan da itfaiye ekipleri olay yerine gelerek kurtarma için branda gerdi.

Genç kadının talebi üzerine A.B. isimli ağabeyi de olay yerine geldi. "Ağabey beni niye bıraktın?" diye bağıran genç kadın, ağabeyinin yukarı gelmek istemesi üzerine kendisini atlamakla tehdit etti.

Kısa süre içinde terasa çıkan ağabey A.B, kardeşini kurtarmak isterken genç kadın kendisini boşluğa bıraktı. Bir işyerinin tentesine çarpan genç kadın, daha sonra gerilen itfaiye brandasının üzerine düştü. Ambulansa konulan genç kadın ilk önce Karacabey Devlet Hastanesi'ne ardından da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
[Resim: intihar1.jpg]
[Resim: intihar2.jpg]
[Resim: intihar3.jpg]
[Resim: intihar4.jpg]
[Resim: intihar5.jpg]
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

nerden çıktı şimdi bu yaa!! Smiley (29)

Alıntı
.
Konu: 2

Türkiye nin gerçek ve acı yüzü..........

Alıntı
.
Konu: 313

Allah akıl fikir versın ALLAH yardımcısıı olsun

Alıntı
.
Konu: 82

Acıyorum bu ve bu tip insanlara Allahın verdiği canı allah alır, intihar edecende ne değişecek.bir insan bu duruma gelecek kadar çaresiz ve aciz olamaz.allah ıslah etsin bu ve bunun gibileri.
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

bir insan bu duruma düşüyorsa bence manevi bir boşlukta demektir.. gönüller manevi duygularla dolmazsa işte yukardaki haner gibi olur sonuç...
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 0

*ALEmDAR* demiş ki:bir insan bu duruma düşüyorsa bence manevi bir boşlukta demektir.. gönüller manevi duygularla dolmazsa işte yukardaki haner gibi olur sonuç...

Sana Katılıyorum Arkadasım...

Boyle Insanlar Basıt Insanlar Bence
Allah'ım Senden Başka Hiçbir Şeyi Olmayan Ben
Senden Başka Heryeşi Olanlara Acırım

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 6 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.