Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Alperenler Ayasofya'da Kararlı!
Konuyu Değerlendir
  • 21 Oy - 3.24 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Alperenler Ayasofya'da Kararlı!
Haber Tarihi : 25.11.2006 17:45

KARS - Alperen Ocağı Kars Şubesi'nin açılışına katılan Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, Türkiye'yi ziyaret edecek Papa'yı Ayasofya'ya sokmayacaklarını söyledi.
Alperen Ocakları Kars Şubesi'nin açılışında konuşan Genel Başkan Serkan Tüzün, "Çok kritik bir süreçten geçmekteyiz. Her gün çok farklı olaylarla karşılaşmaktayız.
Ne yazık ki millet olarak da bu olaylara tepki göstermek konusunda acziyet içerisindeyiz. Fakat baktığımız zaman Alperen Ocakları her zaman, her meselede var olmuş, her meseleye tepkisini dile getirmek konusunda tereddüt etmemiş cesur arkadaşlarımızdan oluşmaktadır" dedi.
Genel Başkan Tüzün daha sonra şöyle dedi: "Fakat ben buradan şunu söylüyorum. Papa kesinlikle Ayasofya'ya giremez. Buna müsaade etmem. Ben bu kurumun genel başkanıysam sen oraya giremezsin. Ve buraya girmemen için ben her şeyi yaparım. Türk'üm demenin suç sayıldığı, müslümanım demenin horlandığı bir ülkede yaşamaktan dolayı gerçekten utanıyorum. Bu Ayasofya olayından dolayı biz binlerce mail ve faks aldık.
Bir çok yabancı basın bizlerle canlı yayın teklif etti. İnşallah önümüzdeki haftalarda bunlarla gündemde olacağız. Fakat bu bizim teşkilatlarımız için bir milat olmalıdır. Bir başlangıç olmalı. İnşallah Kars'ta da aynı şekilde yılmadan mücadele edeceğiz. Biz birbirimizle uğraşmayacağız. Biz, bu ülkeyle uğraşanlarla uğraşacağız".
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.