/
21-01-2007, 18:45
arkadaşlar bana hoş geldin diyen yokmu yav
sevgili yetkililer huzurforuma katılalı yaklaşık bir ay oldu ne selam var nede bi hoşgeldin bakın ben duygusal bi insanım üzülüyorum yoksa siz beni istemiyomusunuz
Sen sen ol karşındakinin sevgisinden emin olmadan onunla asla zamanını geçirme
.
/
22-01-2007, 09:11
Cvp: arkadaşlar bana hoş geldin diyen yokmu yav
o nasıl söz!!
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz... alemdar abim tam ağzımdan aldı lafı! aynen onun dediği bütün olan biten
.
/
22-01-2007, 10:44
hoşgeldinn
.
/
30-04-2007, 16:15
{EDITOR=<DIV>aramıza hoşgeldin arkadaşım,bende yeni üye oldum,banada bi hoşgeldin diyen yok
</DIV>EDITOR}
"Annesinden doğarken tertemiz teslim aldığı gırtlağını 60-70 yılsonra sigara yüzünden Azrail'e soba borusu gibi teslim etmenin emanetehıyanet sayılacağını fark etmeli.....
63 yıllık ömründe hiç karnı doymayan Peygamber'in ümmeti olarak aşırı beslenme yüzünden sarkan göbeğini fark etmeli insan...
Yarabbi dünyayı kalbime koyma....elimden de alma!!
SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN
.
/
30-04-2007, 17:02
{EDITOR=
feri demiş ki:<div>aramıza hoşgeldin arkadaşım,bende yeni üye oldum,banada bi hoşgeldin diyen yok</div>
<br>ben geldim dedin bizde hoşgeldin dedik kardeş tekrar hoşgeldin
<br>EDITOR}
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
30-04-2007, 17:37
{EDITOR=<DIV>HOŞGELDİNİZ</DIV>EDITOR}
.
/
01-05-2007, 08:45
{EDITOR=<DIV>hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldinhoşgeldinhoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldinizzzzzzzzzz
))))))))))))))))))</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.