Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
kurtlar vadisi terör
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 42

{EDITOR=<DIV>Hazar kardeşimizn zati maşaAllahı var.Rabbim rızasından ayırmasın.evet yazılanlar acı gerçekler...bilmem bilir misiniz.?ben Harun yahyann cd isnden izlemiştim.kaynak aklımda yok (istersenz bulmaya çalışırım)bi Hadiste fıratın altında altından yatakların olduğnu ve sular çekilince bunun için insanların birbirini öldüreceğini ,fitnene çıkacağını,çok azının buna sahip olcanı yazıyorudu.günümüzde abdnn uydu vs teknolojisiyle maden yataklrını bulduğnu ,fırattaki bu altın rezervlerinde haberi olduğu için ,bu (madi-manevi )kıymetli topraklar için bu yüzden fitne çıkarıyomuş.bazı bildiğim şeyleride paylşmak isterdim ama form ortamında uygun omayacğnıdan ,malesef kardeşlerimle paylaşmıycam.</DIV><DIV>beni güldürme meselesine gelincede</DIV><DIV>Düğünlerde takılan altın, falan dedin ya kiloyla onu kastettim. tmm mı kardeşim : ) hadi slmtle</DIV><DIV></DIV>EDITOR}
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'

Alıntı
.
Konu: 136

{EDITOR=<DIV>S.A Arkadaşlar benim hakkımda ki hüsnü zannınıza ve hoşgörünüze çok teşekkür ederim.</DIV><DIV>İşde İslam kardeşligi budur. Müslüman bir olaya hikmetle bakar ferasetle ve faziletle cevap verir.</DIV><DIV>Burda yerkürede yaşayan insanlar zaten sonuçda herkes yaradılanların en şereflisidir.</DIV><DIV>Burda ki mücadele; insanlık tarihi kurulandan</DIV><DIV>beri ''iyinin ,güzelin,dogrunun...kötü,çirkin ve yanlışla olan mücadelesidir.</DIV><DIV>Akıl sahipleri sonuçda inancı,kültürü ve imanı ile bilgi birikimi ile en güzel ulaşabilir.</DIV><DIV>Bu konuda daha çok yorum yapılır yapılmasıda elzemdir. Çünkü sonuçda bizler bilinçlenirsek </DIV><DIV>dış güçlerin bizi kullananların safında olmayız. Bizi Biz yapan manevi degerlere sahip çıkarsak zaten sorun </DIV><DIV>kendiliginden ortadan kalkacakdır.</DIV><DIV>Türk milleti ezelinden beri ferasetlidir; aile sistemi kuvvetlidir. onların asıl amaçları,aileyi ,inacımızı ferasetimizi bozarak</DIV><DIV>Milletimizi yozlaşdırmak ve köleleşdirmekdir.</DIV><DIV>MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ ASLA KÖLE OLMAYACAKDIR ALLAHIN İZNİ KEREMİ İLE...</DIV><DIV>SAYGILARIMLA S.A.</DIV><DIV></DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 156

Merhaba arkadaşlar. ben bu konuya girmemek ve yorum yazmamak için sabrımın sınırlarını sonunu kadar zorladıysam da başarılı olamadım. Aslında konunun özünü oluşturan “kurtlar vadisi” dizisinin içeriği idiyse de hepimizin bildiği gibi bu konu tüm detaylarıyla masaya yatırılırsa sonuç alınabilecek bir konudur. ama o zamanda birilerinin gözüne göstere göstere bazı gerçekleri sokmak gerekiyor. Öncelikle “kurtlar vadisi” dizisi bir örnek olmak koşuluyla; içeriği şiddet olan, içeriği ahlaki dejenerasyona zemin hazırlayan ne itüğü belirsiz diziler olan,içeriği din, mezhep,ırk,sınıf ayırımcılığına karşı olmak ve bu konuda topluma mesaj verme yerine insanların kutsal sayarak dokunulmazlarından saydığı bu konuları alay konusu eden,aşağılayan,istismar eden diziler olan tüm film, dizi ve yayınlara karşıyım.nedenleriyse tartışmaya acık değildir ve konunun kendi içinde saklıdır.Görülüyor ki burada tartışılan bir dizi değil;dizinin işlediği konu. Şimdi sorgulamak lazım.,bu konu Türkiyenin tartışmasına açılmışmıdır….? Herkesin malumu bu konu sıradan bir tartışma konusu değildir ve söylenecek her kelime yeni bir tartışmayı beraberinde getirecektir. Konu bu ülkeyi, vatanı sayan herkesin ortak konusu ve milli davasıdır..Ben sadece şunu söyleyeceğim..,Benim vatanımda bir şerefsiz çıkıp "Kerkük'e yapılan saldırıyı, Diyarbakır'a yapılmış sayarız!" diyemez ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan şahıslar, yine Türkiye Cumhuriyeti topraklarının daimi parçası olan bir büyük kentten sanki ayrı bir otonomi sahibiymişçesine küstahça Türk dış politikası hakkında tehditler savuramazlar, Ne böylesi bir ahlaksızlığı "fikir özgürlüğü" adı altında geçiştirebiliriz nede şimdiye kadar "Kürt sorunu" vardır ve "siyasallaşıp, demokratik hareketin parçası olmalıdır" diyenlere hoşgörülü olma hakkımız vardır.
Kanunu, hukuku ve eylemiyle, hiçbir etnik kökene artı yönde veya eksi yönde ayrıcalık yapmayan bir ülkede kendini 2. sınıf sayanları mutlu kılmamız mümkün değildir. Ama esas acı olan "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Türk" tür." diye düşünen bizlerin bu ülkenin kurtuluş mücadelesinin temel taşı olan Türk Milliyetçiliği etrafında toplanamamasıdır. Arkadaşlar kusura bakmayın bu konu uzadıkça uzar ve inanın sonu yok. bu nedenle ben kısa keseceğim ve bu konuya tekrar yorum yazmayacağım ama herkesin kendisine batıracak bir cuvaltıza ihtiyacı var buna inanın.bu konuyu paylaşan herkese teşekkür ederim.

Alıntı
.