/
20-02-2007, 23:13
Forum Görünümü (Anket) Lütfen katılın
s.a arkadaşlar gördüğünüz gibi forumdabazı değişiklikler oldu ve sizlerinde görüşünü almak istiyorum...
Avatar, üye adı yer gibi bilgiler yazdıgınız mesajın yan tarafındaydı ve şuan üstünde sizce üstünde olmasımı konuları okuyabilmenizi kolaylaştırıyor yoksa eskisi gibi yan tarafta olmasımı...
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
21-02-2007, 10:59
RE: Forum Görünümü (Anket) Lütfen katılın
Aleyna Ve Aleykum Selam. kardeş böyle iyi klas duruyo
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
21-02-2007, 12:44
Cvp: Forum Görünümü (Anket) Lütfen katılın
Eline sağlık. Emeğin için teşekkürler. Ben böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum.Konuya ait yazının etrafı boşalınca daha güzel görünüyor ve bilgilerde avatarın yanında daha iyi olmuş.
.
/
22-02-2007, 22:04
Cvp: Forum Görünümü (Anket) Lütfen katılın
tşkler arkadaşlar şuan son halini aldı artık bu görübüm umarım adha çok hoşunuza gidecektir...
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
.
/
27-02-2007, 12:40
{EDITOR=<DIV>yönetim sağolsun eline sağlık kuzen
</DIV>EDITOR}
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
/
27-02-2007, 13:01
{EDITOR=Eyvallah kuzen sen sağol...<br>görüşemedik baya bizamandır hafta sonu inşl misafirinim<br>EDITOR}
.