Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Sabah namazının önemi!
Konuyu Değerlendir
  • 20 Oy - 3.1 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 42

{EDITOR=<DIV><TABLE style="TABLE-LAYOUT: fixed" cellSpacing=0 cellPadding=5 width="100%"><TBODY><TR><TD vAlign=top width="75%" height="100%"><DIV class=post><I><SPAN style="FONT-SIZE: 11pt; LINE-HEIGHT: 1.3em"><SPAN style="COLOR: purple"><FONT size=5>hiç düşündünüz mü bilmem ama sabah namazlarında daha bir değişiktir <BR>gözyüzü. gündüz gökyüzünde siyah lekeler oluşturan kuşlar gece olunca <BR>yerlerini beyaz lekelere bırakmışlardır. beyaz lekeler seher vaktinin aydınlığında <BR>terkederler semayı. başka bir gece gelmek için, ama seher vaktinde gitmek <BR>üzere...<BR><BR>dünya daha bir sessizdir sabah ezanı vakti. tüm zulümler uykuya yatmıştır o <BR>saat. sadece Allahla münasebetini sık tutanların vaktidir o an.<BR><BR>gözler daha mahmur ama kalp daha memnundur abdest alırken. o andaki hafif <BR>üşüme gibisi yoktur dünya üzerinde. titrerken günahlarının döküldüğünü <BR>hisseder insan. yüzünü havluya silerken aynaya bakınca daha bir mutlu görür <BR>kendini. iç muhasebesini yapar oracıkta. ne kadar şanslı olduğunu hisseder bir <BR>an. 'şükürler olsun Rabbim' der.<BR><BR>ezanlar daha bir güzel okunur sabahları. insan uykudayken kuş sesleri eşlik eder<BR>içli müzzine. o 'essalatü hayrün minen nevm' derken daha sesli öter kuşlar, <BR>insanlara ezan sesini duyurmak istercesine.<BR><BR>sonra namaz... insan elini göğsüne bağladığında tüm kötülüklerden çekilir, <BR>rükuda eğilirken aslında kendini doğrultup tüm malayani şeyleri sırtından atar.<BR><BR>secde... insanın kendini sıfırladığı an. alın yerdedir ama kalp göklerde gezer <BR>secde ederken.<BR><BR>ve dua...Rabbim 'duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var' dediği dua...<BR><BR>verirler 'ben acizim kudret senin' dedikçe,<BR><BR>verenin şanı büyük sen iste istedikçe... <BR></FONT></SPAN></SPAN></I></DIV></TD></TR><TR><TD class=smalltext vAlign=bottom width="85%"><TABLE style="TABLE-LAYOUT: fixed" width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=smalltext width="100%" colSpan=2><FONT size=5></FONT></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV><DIV></DIV>EDITOR}
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'

Alıntı
.
Konu: 257

{EDITOR=<DIV>kardeşim çok güzel tşkler</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.
Konu: 80

{EDITOR=Allah razı olsun kardeşim bu ne güzel bir duygudur yaşamayan bilemez biz her sabah vakdı namazdan sonra camı açar dışarıyıseyreder ve sessizliğin sesinidinlerz&nbsp; biz dedim ben bunu rahmetli anamdan gördüm ve hep gençken merak edrdim annem bana,<br><br>&nbsp;osaatin feyzi ve bereketi çokdur yararlanmak için dedi ve her zaman yapmaya çalışırım<br>ve oan yani namazdan sonra kendimi en huzurlu hissettiğim andır eabbim bu duyguyu tad mayanlarada nasib etsin inşaallahAMİN.<br>EDITOR}
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 42

{EDITOR=<DIV>Rabbm ikinizden de razı olsun.Molekülarz kardeşim,Rabbim annenin kabrini cennet bahçesi eylesin.inş huzuruna sevdiği v razı olunduğu bi kul olarak varır inş .Amiin.ne kısmetli ki senn gibi mü'min bi evladı var.slmtle</DIV>EDITOR}
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'

Alıntı
.