Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
HEPİNİZDEN DUA İSTİYORUM
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 3.36 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.BEN YENİ ÜYEYİM.SİZDEN BİR RİCAM OLACAK.BİZ EŞİMLE 1,5 YILDIR EVLİYİZ VE BİR BEBEĞİMİZ OLSUN İSTİYORUZ.BİZE DUA EDEBİLİRMİSİNİZ.MÜSLÜMAN KARDEŞİNE GIYABINDA YAPTIĞI DUA KABUL EDİLİYOR DİYE BİLİYORUM.ALLAH 'IN İZNİYLE.
BELKİ BENİ YADIRGAYABİLİRSİNİZ. DUA KONUSU OLDUĞU İÇİN YAZMA GEREĞİ DUYDUM. SADECE DUA İSTİYORUM.KİMİN DUASI KABUL OLUR BELLİ OLMAZ.ALLAH BİLİR.
RABBİM HEPİNİZE GÖNLÜNÜZDEKİ NEYSE ONU NASİP ETSİN.ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN.Smiley

Alıntı
.
Konu: 156

Arkadaşım dua zaden her zaman edilen ve tüm müminlere adanan bir şeydir, ama senin durumunu dua ile değerlendirmeyi ben mantıklı bulmuyorum. Sizler henüz yeni evli sayılırsınız ileride inanıyorum ki yuvanızın mutluluğuna katılacak çocuklarınız olacaktır. Ama Allah’ın takdiridir eğer olmazsa öncelikle başvurman gereken yer bir sağlık kurumu olmalıdır., Artık tıp bu konuda bek çok soruna çözüm üretebiliyor.
Allah’tan sizlere gönlünüze göre hayırlı evlatlar vermesini diliyorum.Selametle.

Alıntı
.
Konu: 257

Allah yolunda hayırlı ve buna istinaden çevreye faydalı evlatlarınız olur, inşAllah.Mevlam hakkınızda en güzelini size nasip eder inşaAllah.Allah aşkı yüreklerinizden eksik olmasın.selametle
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.
Konu: 80

zaten duada asl olan önce din kardeşlerimize sonra kendimize dua etmekdir bunu asl alan bizler sürekli birbirimize dua ediyoruz bir isteğin hasıl olması bbütün çarelere sebeplere baş vuruldukdan sonra gerçekleşir bunun için önce elinizden geleni yapın ve allaha tevekkül edin rabbim talebinize vasıl olmayı nasib etsin inşaallah
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 1,019

Rabbim hayır bir evladsahibi olmayı nasip eylesin sizlere...

Dua Mü'minin silahıdır.. (Hadis-i şerif)

Öncetedbir sonra takdir. inşallah hayırlısıyla isteginize kavuşursunuz.....
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 8

inşallah dileğinizhasıl olur,yürekten inanınca dualar kabul oluyor inanın.O yoktan var eden değilmi?Allah'a inanınca imkansız yoktur,Hz. İsanın dünyaya gelişini hatırlayınız.Eğer takdir etmişse rabbim mutlaka olacaktır,yeterki hayırlı, sağlıklı ve imanlı olsun.Dualarınız bu yönde olsun.Bizimde dualarımız sizinle ve yardıma ihtiyacı olan tüm müslüman kardeşlerimiz için olacak .
Göklerin ve yerin hükümranlığı Allah'ındır.
Allah'ın herşeye gücü yeter.
(Ali-İmran suresi 189)

Alıntı
.
Konu: 42

{EDITOR=<DIV><STRONG><FONT color=#40007f>Dua etmeyi çoooooooooook seven bi kardeşinz olarak inş. zevkler dua ederim kardeşim.dua istmek güzeldir.iyi etmişsiniz.Her ne olcaksa hayrılısı olcak inş.çünkü şimdiden kardeşleriniz dua yollamaya başlamışlar.hadi gözünüz aydınSmiley</FONT></STRONG></DIV>EDITOR}
"HAKİKİ MÜ'MİNİN RUH DÜNYASINA KİMSE SAHİP OLAMAZ!)
İ.Gazali 'ra'

Alıntı
.
Konu: 1

{EDITOR=<DIV>ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM.BENİ MUTLU ETTİNİZ.RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH.</DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 1,019

Rabbim sendende RAzı olsun Muradına Hayırlısıyla erdirsin kardeş
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

{EDITOR=Hz Allah hayırlı bir evlat etsin inşallah!!EDITOR}

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 9 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.