/
20-03-2007, 21:45
Cennette nikah….
Evlenme hazırlığı içindeki çift trafik
kazasında ölüp Cennete giderler...
Damat adayı durumlarını görevli meleğe anlatarak Cennette
evlenip evlenemeyeceklerini sorar... "Bir bakayım" der görevli melek...
Aradan üç
ay geçtikten sonra Melek gelir ve mağdur çifte sevinçli
haberi verir: "Her şey ayarlandı,sizi
evlendirebiliriz!"
Damat adayı, "Şey" der, "Biz düşündük de; acaba evliliğimiz yolunda gitmezse boşanabilir miyiz?"
Görevli melek gök gürültüsünü andıran sesiyle kızgın bir cevap
verir:
"Siz manyak mısınız? Cennette nikahınızı kıydırabilmek için tam 3 ay dolaştıktan sonra
bir imam bulabildim...
Avukat bulmak ne kadar sürer hiç
tahmin edebiliyor musunuz?"
.
/
20-03-2007, 23:31
Cvp: Cennette nikah….
{EDITOR=<DIV>arkadaşim</DIV><DIV>konuna katılmıyorum böyle birşey olmaz resmen dalga geciliyo meleklerle</DIV><DIV> </DIV>EDITOR}
.
/
21-03-2007, 00:10
Askci01 demiş ki:arkadaşim
konuna katılmıyorum böyle birşey olmaz resmen dalga geciliyo meleklerle
aslında meleklerle dalğa geçme söz konusu değil bu yazıda...
Cennette 3 ay dolaştım bir imam zor buldum diyor yani cennette imam yokmuş hepsi cehenneme gitmiş. avukatı nerden bulayım diyor imamı zor bulmuşken....
yani imam ve avukatın görevleri suistimal ettiklerini anlatmak istemiş yazar bence
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
21-03-2007, 08:45
{EDITOR=
*ALEmDAR* demiş ki:Askci01 demiş ki:arkadaşim<br>konuna katılmıyorum böyle birşey olmaz resmen dalga geciliyo meleklerle
<br>aslında meleklerle dalğa geçme söz konusu değil bu yazıda...<br>Cennette 3 ay dolaştım bir imam zor buldum diyor yani cennette imam yokmuş hepsi cehenneme gitmiş. avukatı nerden bulayım diyor imamı zor bulmuşken....<br><br>yani imam ve avukatın görevleri suistimal ettiklerini anlatmak istemiş yazar bence
<DIV> </DIV><DIV> </DIV><DIV><DIV>yazık ya imam ve avukatlara
</DIV><DIV> </DIV><DIV>bu zamanda kendini kurtarabilene ne mutlu......</DIV></DIV>EDITOR}
Kendini Görmek Mi İstiyorsun? O Halde, Aynadaki Dışına Değil, İçindeki Aynalara Bak.
.
/
21-03-2007, 10:22
{EDITOR=teşekkürler boncuk arkadaşlar aslında burda bir alay söz konusu değil ama tabi yine meleklerin bu tarz konularda mecazende olsa kulanılması yanlış burda imamların cennette giremediklerini anlatmak için uydurulmuş bır hikaye küllü imammın finnari diyemyizde yanı ilmi ile amil olmayanlardır kasıt ve zaten merak etmeyin cennette ne imamam nede avukata ihtiyacımız olmıcak inşalah tabiki oraya girmeye hak kazanırsak<br><br> orda herkes istediği kişile onunn suretinde huri ve ğilmanlarla beraber olabilecekboşanmaya gelince sadece istemedığını düşünmek yeter<br>EDITOR}
.