/
29-03-2007, 00:53
işte hediyemiz...
{EDITOR=<DIV><P class=MsoNormal style="BACKGROUND: #f9f9f9; MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="FONT-SIZE: 8.5pt; FONT-FAMILY: Verdana">Peygamber Efendimiz<br>Hazreti Muhammed’in (Sallallahu Aleyhi Vesellem)<br>1436’nci Kutlu doğumuna ulaşıyoruz.<br>Bu doğum gününde O’na (s.a.v.) hediyelerin en güzelini vermek istiyoruz.<br><br>1436 yıldır kaç zaman geçmiş ise o kadar adet Salavat getirmek.<br>Kim bilir belki geçen her saat belki dakika belki saniye kadar.<br>İşte hediyemiz bu olacak...<br><br>Siz de katılın O’nu daha çok mutlu edelim... <br><br>http://www.20nisan571.com/<br><br>Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler,<br>siz de O'na salat edin ve tam bir teslimiyetle O'na selam verin.<br>Ahzab Suresi - 56<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT face="Times New Roman" size=3> </FONT></o:p></P></DIV>EDITOR}
.
/
29-03-2007, 11:15
Cvp: işte hediyemiz...
{EDITOR=<DIV>TŞKRLER</DIV>EDITOR}
[COLOR=#000000]
.
/
29-03-2007, 21:05
{EDITOR=<DIV>snm kardeşim Allah razı olsun.saol teşekkür ederiz.</DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...
.
/
30-03-2007, 07:16
{EDITOR=<DIV>sağolun ağzımızdan salavat eksik olmasın inşaAllah</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
30-03-2007, 08:31
{EDITOR=
kayranalan demiş ki:<DIV>sağolun ağzımızdan salavat eksik olmasın inşaAllah</DIV>
<DIV> AMİNNNN </DIV>EDITOR}
Kendini Görmek Mi İstiyorsun? O Halde, Aynadaki Dışına Değil, İçindeki Aynalara Bak.
.
/
30-03-2007, 23:31
{EDITOR=Allah razı olsunEDITOR}
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.