Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Azeri Doktor
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 2.83 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 564

{EDITOR=<DIV><SPAN class=postbody>Azeri doktor <br><br>Tık, tık, tık... <br>- Gelesen. <br>- Selamlar doktor bey. <br>- Salam. Sabahın heyır. ( Selam, iyi sabahlar). <br>- Sabahları salam yasak mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı doktorbey? Neyse zaten hasta olan kızım. Bir muayene ederseniz. <br>- Gızım sen yahşi birine ohşayırsan. ( Kızım sen iyi birine benziyorsun). <br>- Neee! Benim kız kimi okşuyormuş? <br>- Valla kimseyi okşamıyorum baba! <br>- Sus kız, doktor yalan mı söylüyor? Ellerinde pişik var, ordan anladı herhalde hııı? <br>-Pişik ele degel kucaga yaraşır. ( Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı). <br>- Doktor sen ne diyosun ya. <br>- Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?) <br>- At mıyız biz, haradan gelelim? Bak böyle konuşmaya devam edersen fena olucak doktooor. <br>- Kızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. ( Soyun kızım, sırtını dinlemek istiyorum). <br>- Babaaa ya, bu adam sırtıma kimin kulağını asıcak yaa. Ben sırtımda kulak falan istemem, büüeeee. <br>- Kızımı ağlattın. <br>- Men indi dayandıraram. Maragım kabardı neçe ağlarsan? (Ben şimdi durdururum. Merak ettim, niye ağlıyorsun?). <br>- Bak hala ne diyo baba yaaa. <br>- Ağlamasan balam. Baban yaşlıdır, dözebilamaz. (Ağlama çocuğum, baban yaşlıdır, dayanamaz). <br>- Lan artis doktor, küüüüüüüüüüüüt <br>- Özümü itirdim. Daglara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden oynar gözüme yumuruk gelende.<br></SPAN></DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.
Konu: 257

{EDITOR=<DIV>çok komikk ya Smiley) teşkler</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.
Konu: 564

{EDITOR=<DIV>rica ederimSmiley</DIV>EDITOR}
her kum tanesi bir özlemse ben seni dünyalar kadar özledim...

Alıntı
.